cirkel
Ett varv djupare i livets spiral… Trött. Sårbar. Känslig. Rödgråten. Fylld av både kärlek och sorg. Så kände jag mig dagen efter prästinnehelgen.

Det är något magiskt som sker när kvinnor möts i cirkel, något som sker långt bortom våra mänskliga jag. Det upplevde jag under prästinnehelgen, och det upplever jag under mina gudinnecirklar. När murarna rämnar och vi möts hjärta till hjärta. Ser varandra som de systrar vi alla är. Här för att spegla oss i varandra. Här för att hjälpa varandra.

I helgen fick jag om och om igen i mitt inre se alla de skador vårt patriarkala system skapat. I mitt liv, i mina förmödrars liv, i allas liv, på vår jord… Och jag fick också se tydligt hur vi kan hitta tillbaka till ett liv i balans igen. Hur viktigt mitt arbete är för livet här på jorden, precis som det arbete tusentals och åter tusentals av mina systrar och bröder gör över hela vår jord.

Efter en djup övning i helgen kom följande kanalisering till mig från vårt innersta. Den var riktad till mig då, men nu inser jag att den är till många av er också. Läs den med hjärtat. Ta in orden. Lyssna. Vi ordnar det här. Tillsammans…

Du har valt en tuff väg, en väg som smällöppnat ditt hjärta och din livmoder. Fått dig att hitta hem till det gudomligt feminina. Fått dig att hitta hem till dig själv. Fått dig att stå som gudinnan på jorden. Vara gudinnan på jorden. Vara den du ÄR. Den du alltid varit.

Du har gått vilsen i pyramiden, i labyrinten, i livet – men det var bara tillfälligt. Du har sorg kvar att läka de närmaste dagarna för att fullt ut stå i din kraft, stå i din kärlek. Men du är HÄR. Du ÄR. Detta var initieringen till att vara gudinnan på jorden. Nu är du redo. Redo att fullt ut hålla space för andra kvinnor på denna resa. Hjälpa dem att hitta hem. Hem till det gudomligt feminina. Hem till gudinnan. Hem till sig själv. Hitta hem…

När ni kvinnor står i er fulla kraft och kärlek förändrar ni världen omkring er. När ni slutar kriga och tävla mot varandra, utan är systrar fullt ut. Då ramlar alla system ihop som korthus. Allt ramlar. Allt. Och ni kan bygga upp allt igen. Med kärlek. Med kraft. Med medkänsla. Med omtanke. Med insikten om att ni alla är ett. Att vi alla är ett. Att ni alla är jag – vilket namn du än sätter på mig. Den jag ÄR. Den du ÄR. Den alla ÄR.

Välkommen hem, du älskade barn. Du är ett med mig, såsom du alltid varit. Jag älskar dig i oändlighet. Alltid. För du är jag, och jag är kärlek. Kärlek. Kärlek. Kärlek.

Vill du ha hjälp längs vägen? Varmt välkommen till mina gudinnesessioner eller kom till mina gudinnecirklar i Alnarp mellan Malmö och Lund.

(Från 2018-10-03)