Mossa

Om mig och min resa

Varmt välkommen! Jag heter Emma Sofia Malmsten. Sedan barnsben har jag haft djupa upplevelser som fick mig att förstå att livet är så mycket större än vi får lära oss. Ändå lyssnade jag i många år alldeles för mycket till människorna i min omgivning, och alldeles för lite till mitt eget hjärta. Jag lät andras tyckande och tänkande färga min syn på mig själv och på livet.

Efterhand började mitt hjärta kalla på mig mer och mer. Jag började läsa böcker om andra som delar mina djupare upplevelser av livet, och jag började meditera. Jag gick igenom flera djupa upplevelser som fick mig att mer och mer våga lita på mitt hjärtas röst.

Emma Malmsten
Jag kände mig vilsen av att inte få ihop mitt vardagsliv med mina djupare upplevelser av livet. Till slut kom jag till ett vägskäl i livet då jag inte såg någon annan utväg än att be universum om hjälp. Min bön blev besvarad. Jag fylldes av en kärleksfulla kraft och en röst från djupet av mitt hjärta sa till mig att ta fram papper och penna och skriva ner det jag hörde.

Med tiden fick jag lära mig att rösten kommer från gudinnan, den gudomliga källa vi alla har inom oss. Vi är alla själar med den gudomliga källan inom oss. När jag bad universum om hjälp var det som om en portal till den gudomliga källan inom mig öppnades på vid gavel. Denna röst blev min lärare och vägledare.

Näckros
När portalen öppnades fick jag även djup kontakt med kärleksfulla varelser från andra dimensioner, såsom änglar och mästare. Jag hade känt deras närvaro omkring mig tidigare, men med tiden insåg jag att jag även kunde prata med dem via papper och penna. Även de blev mina lärare och vägledare.

Med tiden fick jag lära mig att det kallas kanalisering när jag låter den gudomliga källan och varelser från andra dimensioner prata genom mig. Numera kanaliserar jag både skriftligen och muntligen, och jag låter den helande kraften strömma genom mig och ut i världen.

Äppelblommor
Så länge jag kan minnas har jag känt närvaron av den gudomliga källan i naturen. Med tiden började jag mer och mer uppleva hur hela naturen vibrerar av liv, och att den är fylld med medvetna varelser. Jag förstod att allt och alla har den gudomliga källan inom sig. Jag började kanalisera moder jord och träden.

Något som verkligen blev en utmaning för mig var när naturvarelser började ta kontakt med mig. Det var svårt för mig att acceptera att de finns på riktigt. Längre fram insåg jag att ju djupare kontakt jag har med den gudomliga källan och med moder jord, ju fler dimensioner av livet upplever jag.

Höst i skogen
Det som verkligen förändrade min syn på livet var när en av mina själsvänner tog kontakt med mig från den gudomliga källan för att berätta att han var på väg till jorden för att bli mitt barn. Att få följa med honom på hans resa från den gudomliga källan till min livmoder och ut till oss här på jorden – det är mer magiskt än det går att beskriva med ord. Att nu få vandra bredvid honom här på jorden – det är livets sanna mirakel.

Denna starka upplevelse gör att jag varken kan se på mig själv eller på andra på samma sätt som jag gjorde förr. Jag vet nu att vi alla är själar som på ett djupare plan valt att födas här på jorden. Det är vår själs längtan som för oss hit till jorden. De flesta av oss lever många liv på många olika platser, och vi har med oss erfarenheter från dessa liv till vårt liv här på jorden.

Höst i skogen
Den gudomliga källan, moder jord, änglarna och mästarna är fantastiska lärare och vägledare. De väcker upp kunskap jag redan har inom mig. De för mig även till människor, kurser och böcker som hjälper mig längs min väg. Gång på gång fick jag höra att jag är healer och andlig lärare, och att jag är här för att hela moder jord och alla hennes invånare. En stor uppgift kan tyckas, men det är en uppgift jag delar med många tusen fina själar, både här på jorden och i andra dimensioner.

Gång på gång fick jag även höra att jag är här för att sprida det gudomligt feminina. Med tiden vaknade prästinnan i mig upp. Det gudomligt feminina handlar för mig om att leva i djup kontakt med vår inre gudinna och med vår vackra moder jord. Det är att hitta hem till vår feminina kraft, följa vårt hjärtas röst och leva i kärlek.

Höst i skogen

Med tiden förstod jag att det inte är någon slump att jag haft djupa livsupplevelser sedan barnsben. De är mina gåvor, och det är meningen att jag ska dela med mig av dem. Många gånger har jag tvekat att berätta om mina upplevelser – jag var rädd för att verka konstig och annorlunda. Numera vet jag att jag inte är här för att passa in, utan för att vara den jag är. Samma sak gäller dig. Du är här för att leva från hjärtat och för att dela med dig av dina gåvor. Du har en viktig roll här på jorden.

Vill du veta mer? Varmt välkommen att läsa om hur jag kan hjälpa dig, köp min bok Ett brev från gudinnan och följ min blogg.

Varma hälsningar från mitt hjärta till ditt
Emma Sofia Malmsten

Höst i skogen

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.