Mossa

Om mig

Mitt namn är Emma Sofia Malmsten. Så länge jag kan minnas har mitt hjärta kallat på mig. Ändå gick jag vilse längs vägen, precis som så många andra. Jag lyssnade alldeles för mycket till andra människors ord, och alldeles för lite till mitt eget hjärta. Men mitt hjärta kallade på mig högre och högre, och tack vare några djupa upplevelser vågade jag mer och mer följa mitt hjärtas röst.

Mitt hjärtas röst vägledde mig djupare och djupare in på kärlekens väg. En väg jag vandrar än idag. En väg som fått mig att omvärdera det mesta här i livet. En väg som fått mig att mer och mer släppa taget om allt där jag inte står i kärlek, och mer och mer öppna mitt hjärta för kärleken.

Ju djupare in på kärlekens väg jag vandrade, ju mer förenades jag med gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat. Hon som finns i himmelen, i jorden och i våra hjärtan. Hon som förenar oss alla. Hon som är ett med livet och kärleken.

Gudinnan har varit min lärare och vägledare i många år nu, och numera är jag prästinna och vandrar kärlekens väg i gudinnans tjänst. En spännande väg där jag aldrig riktigt vet vad som väntar runt nästa hörn. En väg som väckt upp mina gåvor, som bland annat är att förmedla kärlekshealing och vägledning från gudinnan.

Med mina gåvor hjälper jag nu andra människor att hitta hem till kärleken i sitt hjärta och följa sitt hjärtas röst. Att vandra kärlekens väg här på jorden.

För med tiden har jag mer och mer förstått att kärleken är nyckeln. Nyckeln till att skapa en skönare värld för oss alla. Det är när vi vandrar kärlekens väg som vi tillsammans kan skapa en värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och jorden.

Vill du veta mer? Varmt välkommen att läsa om hur jag kan hjälpa dig, beställa mina böcker och läsa min blogg. Du är även varmt välkommen att prenumerera på mitt inspirationsbrev här nedanför.

Varma hälsningar från mitt hjärta till ditt
Emma Sofia Malmsten

Emma Malmsten
Näckros

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.