Mossa

Gudinnesession

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner med bland annat healing, trumma och kanaliserad vägledning. Varje session utformas efter vad just du behöver.

Jag förmedlar healing som hjälper till att väcka upp kärleken i ditt hjärta. Healingen hjälper till att lösa upp blockeringar i dig så att kärleken kan flöda fritt och du än mer kan vara den du är i hjärtat. Healingen hjälper dig att lyssna till ditt hjärtas röst, och att vandra kärlekens väg här på jorden.

Healingen hjälper dig även att skapa balans i kropp, själ och sinne.

Med trumman hjälper jag dig att lösa upp blockeringar i ditt underliv, väcka upp din feminina kraft och fördjupa din kontakt med moder jord.

Med kanaliserad vägledning från gudinnan och moder jord hjälper jag dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Du får vägledning som hjälper dig att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord, och hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Vägledningen kan även handla om allt från dina gåvor och ditt kall, till hur du kan uppnå större välmående, känna mer livsglädje och finna inre frid.

Ofta får du med dig övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

Vi börjar och avslutar sessionen med samtal.

Jag erbjuder gudinnesessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

 

Praktisk information

Varmt välkommen att maila till mig för att boka tid för din gudinnesession. Ange om du kan komma till mig i Alnarp eller om du vill ha sessionen på distans. Skriv några datum och tider då du är ledig. I Alnarp är jag främst på måndagar, tisdagar och torsdagar. Meddela även om det är något jag bör känna till om dig inför sessionen.

En session kostar 800 kronor. Betala via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150) innan sessionen. Ange ditt namn och session som meddelande när du betalar. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till healing.

En session brukar vara i runt en timme, ibland i upp till en och en halv timme.

Jag spelar oftast in den kanaliserade vägledningen på en ljudfil som jag mailar till dig efteråt.

 

Session i Alnarp

Kom gärna i god tid eftersom det kan vara svårt att hitta till Hälsohuset i Alnarp.

Du sitter i en fåtölj eller vilar skönt nerbäddad på en massagebänk under sessionen.

Om vädret tillåter har vi ibland delar av sessionen ute i Alnarpsparken om det känns bra för dig.

Ha gärna med en vattenflaska eftersom det är viktigt att dricka mycket vatten efteråt.

Ta gärna en promenad i Alnarpsparken efteråt för att låta upplevelsen sjunka in.

 

Session på distans

Vid session på distans har vi kontakt via Skype, Messenger eller liknande under hela eller delar av sessionen. Ha gärna en skön plats i närheten där du kan ligga och vila under healingen.

 

Tiden efteråt

Det är ofta mycket som rensas ut under sessionen och de närmaste dagarna efteråt. För att må så bra som möjligt under denna tid är det bra om du vilar så mycket du kan, dricker mycket vatten, äter nyttigt och är ute i naturen.

Lyssna gärna till vägledningen flera gånger tiden framöver. Ofta är det olika delar som sjunker in i hjärtat från gång till gång.

 

Fler sessioner?

Du är varmt välkommen till en session eller till flera sessioner beroende på vad som passar dig. Lyssna till ditt hjärta om när det är tid för nästa session.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.