Mossa

Gudinnesession

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner där jag hjälper dig att förenas med din inre gudinna och moder jord, och hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Jag hjälper dig att väcka upp dina gåvor och vandra den väg som just du kommit till jorden för att vandra.

Varje session utformas efter vad du behöver.

Jag förmedlar healing som hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta och höra ditt hjärtas röst. Healingen hjälper dig att släppa taget om gamla tankar, känslor och upplevelser så att du än mer kan vara den du är i hjärtat. Healingen hjälper även till att rena, förena och skapa balans i kropp, själ och sinne.

Med trumman hjälper jag dig att lösa upp djupa blockeringar, väcka upp din feminina kraft och fördjupa din kontakt med moder jord.

Med aktiveringar hjälper jag dig att förenas med din inre gudinna och väcka upp dina gåvor.

Med kanaliserad vägledning från gudinnan och moder jord hjälper jag dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Du får vägledning som hjälper dig att förenas med din inre gudinna och moder jord, och hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Vägledningen kan även handla om allt från dina gåvor och din livsväg till hur du kan få mer livsglädje, ökat välbefinnande och finna inre frid.

Du får ofta med dig övningar och meditationer som hjälper dig på din väg.

Jag erbjuder gudinnesessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

 

Praktisk information

Varmt välkommen att maila till mig för att boka tid för din gudinnesession. Ange om du kan komma till mig i Alnarp eller om du vill ha sessionen på distans. Skriv några datum och tider då du är ledig. I Alnarp är jag främst på måndagar, tisdagar och torsdagar. Meddela även om det är något jag bör känna till om dig inför sessionen.

En gudinnesession kostar 950 kronor. Vänligen betala via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150) innan sessionen. Ange ditt namn och session som meddelande när du betalar.

En session varar i en och en halv timme.

Jag spelar oftast in den kanaliserade vägledningen på en ljudfil som jag mailar till dig efteråt.

 

Gudinnesession i Alnarp

Kom gärna i god tid eftersom det kan vara svårt att hitta till Hälsohuset i Alnarp.

Du sitter i en fåtölj eller vilar skönt nerbäddad på en massagebänk under sessionen. Om vädret tillåter har vi ibland delar av sessionen ute i Alnarpsparken om det känns bra för dig.

Vi börjar och avslutar sessionen med samtal.

Ha gärna med en vattenflaska eftersom det är viktigt att dricka mycket vatten efteråt.

Ta gärna en promenad i Alnarpsparken efteråt för att låta upplevelsen sjunka in.

 

Gudinnesession på distans

Vid session på distans har vi kontakt via Skype, Messenger eller liknande under delar av sessionen. Ha en skön plats i närheten där du kan ligga och vila under healingen.

 

Tiden efteråt

Det är ofta mycket som rensas ut under sessionen och de närmaste dagarna efteråt. För att må så bra som möjligt under denna tid är det bra om du vilar så mycket du kan, dricker mycket vatten, äter nyttigt och är ute i naturen.

Lyssna gärna till vägledningen flera gånger tiden framöver. Vägledningen går djupare för varje gång du lyssnar till den.

 

Fler sessioner?

Du är varmt välkommen att boka en eller flera sessioner beroende på vad som passar dig. Lyssna till ditt hjärta om när det är tid för nästa session.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.