Mossa

Gudinnesession

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner där jag med bland annat healing, trumning och kanaliserad vägledning hjälper dig på din vandring här på jorden. Varje session utformas efter vad du behöver.

Jag förmedlar djupgående healing som hjälper dig att rena, förena och skapa balans i kropp, själ och sinne. Healingen hjälper dig att mer och mer släppa taget om allt som inte är grundat i kärleken, så att du mer och mer kan vara den du är. Healingen hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta, och följa ditt hjärtas röst.

Med trumning hjälper jag dig att lösa upp djupa blockeringar, väcka upp din feminina kraft, och fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord.

Med kanaliserad vägledning hjälper jag dig på din vandring här på jorden. Vägledningen påminner dig om vem du är och varför du lever här på jorden. Den hjälper dig att hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig, och fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Vägledningen handlar om dina gåvor, och om hur du kan använda dem för att skapa en mer kärleksfull värld. Den kanaliserade vägledningen kommer från gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat.

När jag blir vägledd till det förmedlar jag aktiveringar som hjälper dig längs din väg.

Du får ofta med dig övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

Vi börjar och avslutar sessionen med samtal, och vid behov ägnar vi en en större del av sessionen åt samtal.

Jag erbjuder gudinnesessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

 

Praktisk information

Varmt välkommen att skicka e-post till contact@bridgebyemma.se för att boka tid för din gudinnesession. Meddela om du kan komma till mig i Alnarp eller om du vill ha sessionen på distans. Skriv några datum och tider då du är ledig (i Alnarp är jag främst på måndagar, onsdagar och fredagar). Meddela även om det är något jag bör känna till om dig inför sessionen.

En gudinnesession kostar 900 kronor. Vänligen betala via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150) i god tid innan sessionen. Ange ditt namn och session som meddelande när du betalar.

En session varar i runt en och en halv timme.

Jag spelar ofta in den kanaliserade vägledningen på en ljudfil som jag skickar till dig efteråt.

 

Gudinnesession i Alnarp

Kom gärna i god tid eftersom det kan vara svårt att hitta till Hälsohuset i Alnarp (se vägbeskrivning).

Du sitter i en fåtölj eller vilar skönt nerbäddad på en massagebänk under sessionen. Om vädret tillåter har vi ibland delar av sessionen ute i Alnarpsparken om det känns bra för dig.

Ha gärna med en vattenflaska eftersom det är viktigt att dricka mycket vatten efteråt.

Ta gärna en promenad i Alnarpsparken efteråt för att låta upplevelsen sjunka in.

 

Gudinnesession på distans

Vid session på distans har vi, om du så önskar, kontakt via Zoom eller liknande under hela eller delar av sessionen.

Ha en skön plats i närheten där du kan bädda ner dig och vila under healingen.

 

Tiden efteråt

Det är ofta mycket som rensas ut under sessionen och de närmaste dagarna efteråt. För att må så bra som möjligt under denna tid är det bra om du vilar mer än vanligt, dricker mycket vatten och är ute i naturen.

Lyssna gärna till vägledningen flera gånger tiden framöver. Vägledningen går djupare för varje gång du lyssnar till den.

 

Fler sessioner?

Du är varmt välkommen att komma till gudinnesession en eller flera gånger beroende på vad som passar dig. För varje session går vi djupare och djupare.

 

gudinnecirkel
trumma

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.