Mossa

Gudinnesession

Längtar du efter att än mer vara den du är, och att vandra den väg som just du har kommit till jorden för att vandra? Varmt välkommen till mina gudinnesessioner.

Varje session utformas efter vad du behöver.

Jag förmedlar djupgående healing som hjälper till att rena, förena och skapa balans i kropp, sinne, själ och hjärta. Healingen hjälper dig att släppa taget om gamla tankar, känslor och upplevelser så att du än mer kan vara den du är. Healingen hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta och följa ditt hjärtas röst.

Med trumning och aktiveringar hjälper jag dig att lösa upp djupa blockeringar, väcka upp din feminina kraft, och förenas med din inre gudinna och moder jord.

Med kanaliserad vägledning hjälper jag dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Vägledningen hjälper dig att förenas med din inre gudinna och moder jord, och hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Vägledningen hjälper dig att väcka upp dina gåvor och vandra den väg som just du har kommit till jorden för att vandra. Den kanaliserade vägledningen kommer från gudinnan, moder jord eller Maria Magdalena.

Du får ofta med dig övningar och meditationer som hjälper dig på din väg.

Jag erbjuder gudinnesessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

 

Praktisk information

Varmt välkommen att maila till mig för att boka tid för din gudinnesession. Ange om du kan komma till mig i Alnarp eller om du vill ha sessionen på distans. Skriv några datum och tider då du är ledig. I Alnarp är jag främst på måndagar, tisdagar och torsdagar. Meddela även om det är något jag bör känna till om dig inför sessionen.

En gudinnesession kostar 900 kronor. Vänligen betala via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150) innan sessionen. Ange ditt namn och session som meddelande när du betalar.

En session varar i en och en halv timme.

Jag spelar oftast in den kanaliserade vägledningen på en ljudfil som jag mailar till dig efteråt.

 

Gudinnesession i Alnarp

Kom gärna i god tid eftersom det kan vara svårt att hitta till Hälsohuset i Alnarp.

Du sitter i en fåtölj eller vilar skönt nerbäddad på en massagebänk under sessionen. Om vädret tillåter har vi ibland delar av sessionen ute i Alnarpsparken om det känns bra för dig.

Vi börjar och avslutar sessionen med samtal.

Ha gärna med en vattenflaska eftersom det är viktigt att dricka mycket vatten efteråt.

Ta gärna en promenad i Alnarpsparken efteråt för att låta upplevelsen sjunka in.

 

Gudinnesession på distans

Vid session på distans har vi, om du så önskar, kontakt via Zoom eller liknande under hela eller delar av sessionen.

Ha en skön plats i närheten där du kan ligga och vila under healingen.

 

Tiden efteråt

Det är ofta mycket som rensas ut under sessionen och de närmaste dagarna efteråt. För att må så bra som möjligt under denna tid är det bra om du vilar så mycket du kan, dricker mycket vatten, äter nyttigt och är ute i naturen.

Lyssna gärna till vägledningen flera gånger tiden framöver. Vägledningen går djupare för varje gång du lyssnar till den.

 

Fler sessioner?

Du är varmt välkommen till en eller flera sessioner beroende på vad som passar dig.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.