Mossa

Kärlekens väg med Maria Magdalena

För två tusen år sedan vandrade Maria Magdalena på jorden med sin älskade. Tillsammans vandrade de kärlekens väg. I denna kanaliserade bok delar hon med sig av den väg de vandrade då, och den väg som kallar på fler och fler av oss i vår tid.

Låt hennes kärleksfulla ord föra dig djupt in i hjärtat, djupt in i kärleken, och hjälpa dig vandra kärlekens väg här på jorden.

Önskar du läsa några smakprov från Kärlekens väg med Maria Magdalena? I min blogg kan du läsa flera texter därifrån, bland annat Livets moder och livets fader, Den tid vi lever i nu, Kärlekens väg, Hem till glädjen, Mörkrets gåva, En ny världsordning och Den heliga vreden.

Önskar du beställa boken? Varmt välkommen att beställa boken av mig genom att skicka e-post till contact@bridgebyemma.se. Boken kostar 244 kronor, och om du vill att jag skickar den inom Sverige tillkommer 63 kronor för portopåse. Du betalar via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150). Meddela även om du vill att jag signerar boken.

Du kan även beställa boken via bland annat Adlibris och Bokus. Boken finns också tillgänglig via Adlibris i Norge och Adlibris i Finland.

Om du har denna bok är du varmt välkommen att vara med i Facebook-gruppen Kärlekens väg med Maria Magdalena.

 

kärlekens väg

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.