Mossa

Kärlekens väg med Maria Magdalena

För två tusen år sedan vandrade Maria Magdalena på jorden med sin älskade. Tillsammans vandrade de kärlekens väg. I denna kanaliserade bok delar hon med sig av den väg de vandrade då, och den väg som kallar på fler och fler av oss i vår tid.

Låt hennes kärleksfulla ord föra dig djupt in i hjärtat, djupt in i kärleken, och hjälpa dig vandra kärlekens väg här på jorden.

Varmt välkommen att beställa boken av mig. Den kostar 222 kronor samt 62 kronor i frakt om du vill att jag skickar boken till dig inom Sverige. Maila mig via contact@bridgebyemma.se om du vill beställa boken av mig.

Om du samtidigt beställer min bok Ett brev från gudinnan så kostar båda böckerna 422 kronor tillsammans.

Du kan även beställa boken via bland annat Adlibris och Bokus. Boken finns också tillgänglig via Adlibris i Norge och Adlibris i Finland.

Om du har denna bok är du varmt välkommen att vara med i Facebook-gruppen Kärlekens väg med Maria Magdalena.

 

kärlekens väg

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.