Mossa

Kärlekens väg med Maria Magdalena

För två tusen år sedan vandrade Maria Magdalena på jorden med sin älskade. Tillsammans vandrade de kärlekens väg. I denna kanaliserade bok delar hon med sig av den väg de vandrade då, och den väg som kallar på fler och fler av oss i vår tid.

Låt hennes kärleksfulla ord föra dig djupt in i hjärtat, djupt in i kärleken, och hjälpa dig vandra kärlekens väg här på jorden.

Varmt välkommen att beställa boken av mig. Den kostar 222 kronor samt 62 kronor i frakt om du vill att jag skickar boken till dig inom Sverige. Maila mig via contact@bridgebyemma.se om du vill beställa boken av mig.

Du kan även beställa boken via bland annat Adlibris och Bokus. Boken finns också tillgänglig via Adlibris i Norge och Adlibris i Finland.

Om du har denna bok är du varmt välkommen att vara med i Facebook-gruppen Kärlekens väg med Maria Magdalena.

 

kärlekens väg

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.