Mossa

Ett brev från gudinnan

Ett brev från gudinnan är en bok skriven från den gudomliga gnista vi alla har inom oss, från den plats inom oss där vi alla är ett. Det är en livets bok, en kärlekens bok. Orden för dig djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten, in i den du är, in i den vi alla är. När vi lever därifrån kan vi tillsammans skapa en skönare värld för oss alla.

I boken kan du bland annat läsa om det feminina uppvaknandet, vår inre gudinna, moder jord, vårt hjärtas röst, känslornas budskap och om att vandra kärlekens väg.

Ett brev från gudinnan är en bok att ha i handen under livets gång, en bok som påminner dig om livets djupare mening.

Varmt välkommen att beställa boken nedan. Du kan även beställa den via Adlibris eller Bokus.

Om vi ska träffas i något sammanhang kan du köpa boken direkt av mig. Meddela mig innan så tar jag med en bok till dig.

Boken går även att köpa i Hälsohuset i Alnarp, antingen i mitt rum eller i Eva-Lottas rum.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.