Mossa

Ett brev från gudinnan

Ett brev från gudinnan är en bok kanaliserad från gudinnan vi alla har i hjärtat. Det är en livets bok, en kärlekens bok. Orden för dig djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten, in i den du är, in i den vi alla är. När vi lever därifrån kan vi tillsammans skapa en skönare värld för oss alla.

I boken kan du bland annat läsa om vår inre gudinna, moder jord, känslornas budskap, vårt hjärtas röst, det feminina uppvaknandet, och om att vandra kärlekens väg.

Ett brev från gudinnan är en bok som ger dig vägledning och inspiration under livets gång.

Varmt välkommen att beställa boken av mig. Den kostar 222 kronor samt 59 kronor i frakt om du vill att jag skickar boken till dig inom Sverige. Maila mig via contact@bridgebyemma.se om du vill beställa boken av mig.

Du kan även beställa boken via Adlibris, Bokus eller formuläret här nedan.

 

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.