Mossa

Ett brev från gudinnan

Ett brev från gudinnan är en bok skriven från den gudomliga gnistan vi alla har inom oss. Det är en livets bok, en kärlekens bok. Orden för dig djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten, in i den du är, in i den vi alla är. När vi lever därifrån kan vi tillsammans skapa en skönare värld för oss alla.

I boken kan du bland annat läsa om den feminina kraften, vår inre gudinna, moder jord, vårt hjärtas röst, det stora uppvaknandet, och om att vandra kärlekens väg.

Varmt välkommen att beställa boken via Adlibris eller Bokus.

Du kan även köpa boken direkt av mig. Den kostar då 222 kronor samt 59 kronor i frakt om du vill att jag skickar boken till dig inom Sverige. Maila mig via contact@bridgebyemma.se om du vill köpa boken av mig.

Här nedan kan du läsa bokens inledande kapitel:

Älskade barn. Tack för att du har denna bok i din hand. Tack för att du har lyssnat till ditt hjärta och blivit vägledd hit. Ja, det är jag som har lett dig till denna bok, så att jag kan tala med dig. Ostört. Hjärta till hjärta.

Jag finns här inom dig, i ditt hjärta.
Jag finns i allas hjärtan.
Jag finns i träden och löven och vinden.
Jag finns i fåglarna och fisk­arna och tigrarna.
Jag finns i bergen och dalarna och sjöarna.
Jag finns överallt. Jag är livet som flödar genom allt.

Du är en själ, sprungen ur mig. Du har det gudomliga inom dig, precis som alla andra. Du ÄR gudomlig. Alla ÄR gudomliga. Allt ÄR gudomligt.

I människornas värld har ni förvillat er så långt ifrån ert ursprung att ni har glömt bort vem ni är. Det är därför jag talar till er genom denna bok, precis som jag har talat genom mängder av böcker förr, och kommer att tala genom mängder av böcker framöver. Alla vägar bär till mig. Alla.

Du har blivit vägledd till denna bok för att här finns något som just du behöver. Något som kommer att tända den gudomliga gnistan i ditt hjärta. Något som kommer få dig att se på livet från en djupare vinkel. Något som kommer att väcka dig till liv igen.

Läs boken med vördnad. Låt varje ord sjunka in i ditt hjärta. Förstå att likväl som dessa ord kommer genom författarens hjärta så kommer de även från ditt hjärta. Alla är ni ett. Jag finns inom er alla.

Låt orden ta dig på en resa. En resa hem till den du är.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.