Mossa

Ett brev från gudinnan

Ett brev från gudinnan är en bok skriven från den gudomliga gnistan vi alla har inom oss. Det är en livets bok, en kärlekens bok. Orden för dig djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten, in i den du är, in i den vi alla är. När vi lever därifrån kan vi tillsammans skapa en skönare värld för oss alla.

I boken kan du bland annat läsa om den feminina kraften, vår inre gudinna, moder jord, vårt hjärtas röst, det stora uppvaknandet, och om att vandra kärlekens väg.

Varmt välkommen att beställa boken nedan, eller via Adlibris eller Bokus.

Du kan även köpa boken direkt av mig. Den kostar då 222 kronor samt 59 kronor i frakt om du vill att jag skickar boken till dig inom Sverige. Maila mig via contact@bridgebyemma.se om du vill köpa boken av mig.

Hoppas du får många härliga stunder med boken.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.