Mossa

Ett brev från gudinnan

Ett brev från gudinnan är en bok kanaliserad från gudinnan vi alla har i hjärtat. Det är en livets bok, en kärlekens bok. Orden för dig djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten, in i den du är, in i den vi alla är. När vi lever därifrån kan vi tillsammans skapa en skönare värld för oss alla.

I boken kan du bland annat läsa om vår inre gudinna, moder jord, känslornas budskap, vårt hjärtas röst, det feminina uppvaknandet, och om att vandra kärlekens väg.

Ett brev från gudinnan är en bok att ha i handen under livets gång, en bok som påminner dig om livets djupare mening, en bok som väcker dig till liv från djupet av ditt hjärta.

Önskar du läsa några smakprov från Ett brev från gudinnan? I min blogg kan du läsa flera texter därifrån, bland annat Det är tid att hitta tillbaka, Barnen och gåvorna, Kärlekens väg, Jag finns i er alla och Meningen med livet.

Önskar du beställa boken? Varmt välkommen att beställa boken av mig genom att skicka e-post till contact@bridgebyemma.se. Boken kostar 244 kronor, och om du vill att jag skickar den inom Sverige tillkommer 63 kronor för portopåse. Du betalar via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150). Meddela även om du vill att jag signerar boken.

Du kan även beställa boken via bland annat Adlibris och Bokus. Boken finns också tillgänglig via Adlibris i Norge och Adlibris i Finland.

Ett brev från gudinnan

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.