trollträd

Älskade barn. Att vandra kärlekens väg… Den väg som kallar på fler och fler av er. Att vandra i kärlek. Att lyssna till ditt hjärta. Att lyssna till ditt hjärtas innersta längtan. Och följa denna längtan. Det är vad kärlekens väg handlar om. Att följa ditt hjärta.

Är det inte egoistiskt att bara följa sitt hjärta? Det tänker en del av er. Nej. Inte om du följer ditt hjärtas sanna röst. Rösten från djupet av ditt hjärta. Den del av dig som är förenad med alla männi­skors hjärtan. Med alla djur. Med alla växter. Med haven. Med solarna. Med bergen. Med universum. Med livet. Hur skulle det kunna vara egoistiskt?

När du lyssnar till denna röst lyssnar du till alltet. Den röst från alltet som är din själs sång. Ditt hjärtas sanning. Den ton som just du kommit hit för att leva.

När du börjar följa din ton väcker det upp tonerna i alla du möter längs din väg. Steg för steg. Din ton skapar en symfoni i världen, när den ena tonen efter den andra förenas i ett majestätiskt verk i alla regnbågens färger.

När du vandrar kärlekens väg inspirerar du andra att vandra kärlekens väg. Tillsammans förändrar ni världen. Ett hjärta i taget.

***

Texten kommer från min bok Ett brev från gudinnan. Boken kan beställas via min hemsida, Adlibris och Bokus, eller köpas av mig vid sessioner och cirklar.