Julen till ära kommer här ännu en sprillans ny kanalisering.

Älskade vän. Lägg en hand på ditt hjärta. Ta några djupa och sköna andetag. Djupt, djupt in i ditt hjärta. Här i ditt hjärta, här finns jag. Jag som är du. Jag som är din nästa. Jag som är alla. Jag som är alltet.

I era dagar firar ni att jag föddes till jorden för två tusen år sedan. I form av ett gossebarn, som fullt ut förkroppsligade det gudomliga. Som var ett med den gudomliga kärleken. Ett med den allomfattande kärleken. Ett barn som strålade med det gudomliga ljusets glans. Ett barn som var ett med gud.

Ett barn som var precis som ni alla är, när ni skalar av er alla lager som döljer ert sanna jag. Ert sanna jag som är ett med den gudomliga kärleken, ett med den allomfattande kärleken, ett med gud.

Ja, detta gossebarn kom till jorden för att visa er denna sanning. Visa den potential som finns i var och en av er, när ni vågar lägga av eran rustning, och bli som ett barn på nytt. Fylld av förundran för världen. Fylld av kärlek. Fylld av den gudomliga glansen. För denna glans, den lyser i vartenda nyfött barns ögon. Vartenda ett.

Ja, denna glans finns även i era ögon, när ni lägger av eran rustning. Eran rustning som ni byggt upp under livets gång. Lager efter lager. Lager efter lager som gör världen till en fientlig plats.

När du tar av dig lager efter lager. Då börjar du se kärleken i andra människor. Då börjar du se kärleken i jorden. Då börjar du se kärleken överallt.

Så mycket av det som händer på jorden i era dagar, det handlar om att hjälpa er. Hjälpa er att ta av lager efter lager efter lager av er rustning. Mer och mer se kärleken i andra människor. Mer och mer se kärleken i jorden. Mer och mer se kärleken överallt.

Men min vän, så många av er skriker längs vägen, fäktar, protesterar. Ja, det är smärtsamt att se allt. Jag förstår. All ondska som människor skapat på alla plan. Ondska ni skapat när ni fäktats med varandra, iklädda era skyddande rustningar. Nu när era rustningar faller, då ser ni allt destruktivt som skapats under årens gång. Ja, det gör ont. Jag förstår.

Men det är tid för rustningarna att falla nu. Lager efter lager efter lager. Så min vän, låt din rustning falla. Lager efter lager efter lager. Våga se in i dina medmänniskors ögon. Se kärleken i dem. Våga se djupt in i jorden, elden, vinden, vattnet. Se kärleken i dem. Våga se djupt, djupt, djupt in i allt. Se gud där. Den du är. Den din nästa är. Den alla är. Den alltet är.

När jag vandrade på jorden för två tusen år sedan, då lovade jag att komma tillbaka till jorden igen. Sanningen är att jag aldrig lämnade er. Jag har hela tiden funnits i era hjärtan. Ofta slumrandes. Men nu vaknar jag i hjärta efter hjärta efter hjärta.

Ta emot mig med en öppen famn. Jag som är du.

(Från 2021-12-23)