karlekshealingen

För några år sedan blev jag vägledd till att börja kalla den healing jag förmedlar för kärlekshealing. För healingen är kärlek. Det är healing med kärleken vi alla kommer ifrån, kärleken vi alla återvänder till, kärleken vi alla innerst inne är. Och healingen hjälper oss att hitta hem till denna kärlek.

Men jag skriver sällan om kärlekshealingen. Kanske för att det är svårt att sätta ord på det som är bortom orden. Men jag minns första gången kärlekshealingen bubblade upp inom mig. Hur den fyllde mig med värme och kärlek i hjärtat. Det är många år sedan nu, och ju djupare in i kärleken jag går, ju djupare når kärlekshealingen.

Kärlekshealingen hjälper oss att mer och mer släppa taget om allt som inte är grundat i kärleken. Den hjälper oss att mer och mer hitta hem till kärleken i vårt hjärta och vandra kärlekens väg, så att vi tillsammans kan skapa en skönare värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och jorden.

Om ditt hjärta kallar är du varmt välkommen till kärlekshealing. Jag erbjuder sessioner både på distans och i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund. Jag har sessioner med enbart kärlekshealingen, men även gudinnesessioner där du även kan få hjälp längs din väg med bland annat trumhealing och kanaliserad vägledning.

Då och då bjuder jag även in till kärlekshealing på distans i grupp.

Väl mött i kärleken.

Läs mer om hur jag kan hjälpa dig.

(Från 2022-04-26)