Raps

Boka och kontakt

Varmt välkommen att kontakta mig via contact@bridgebyemma.se för förfrågningar och bokningar.
Hitta hit
Hälsohuset i Alnarp finns på Plantvägen 1 i Alnarpsparken i Alnarp mellan Malmö och Lund.

Om du kör bil kan du knappa in ”Skogshusvägen Alnarp”. Du kommer då till parkeringen P2 (bredvid järnvägsspåret) där du kan parkera. I hörnet in mot Alnarpsparken finns en skylt som pekar ut vägen till Hälsohuset i Alnarp. Observera att en del appar inte visar korrekt vägbeskrivning om du söker direkt efter Plantvägen.

Det går även att åka buss till Alnarp från Malmö och Lund. Om du åker från Malmö tar du regionbuss 133 mot Lomma. Om du åker från Lund tar du regionbuss 139 mot Lomma, och sedan i Lomma fortsätter bussen som linje 133 mot Malmö via Alnarp. Närmaste hållplatsen heter ”Alnarp Kungsgårdsvägen”. Därifrån är det ungefär tio minuters promenad till Hälsohuset i Alnarp.

Kom i god tid eftersom det kan vara svårt att hitta, och zooma gärna in på kartan nedan så att du kan se vilket hus det är.

Betalningsinformation
Swish: 1232873677
Bankgiro: 802-4150

Jag ber dig vara medveten om att min verksamhet inte ersätter legitimerad sjukvård och liknande tjänster. Jag förmedlar det jag får till mig för att hjälpa dig, men om eller hur du använder det är ditt eget val och ansvar.

Vill du veta mer om hur jag hanterar dina personuppgifter? Läs Bridge by Emmas integritetspolicy

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.