Solnedgång bakom moln

Hur kan jag hjälpa dig?

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta och vandra kärlekens väg. Det är då vi tillsammans kan skapa en skönare värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och jorden.

Jag erbjuder bland annat kärlekshealing, trumhealing och kanaliserad vägledning från gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat. Jag arbetar både på distans och i Hälsohuset i Alnarp i härliga Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

Moder jord-cirkel

Kärlekshealing

Varmt välkommen till kärlekshealing. Jag förmedlar djupgående healing som hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta och följa ditt hjärtas röst. Healingen hjälper dig att mer och mer släppa taget om allt som inte är grundat i kärleken, och mer och mer öppna ditt hjärta för kärleken. Kärleken till dig själv, kärleken till dina medmänniskor, och kärleken till jorden. Healingen hjälper dig att vandra kärlekens väg, så att vi tillsammans kan skapa en skönare värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och jorden. Healingen hjälper även till att rena, förena och skapa balans i kropp, själ och sinne. Jag erbjuder kärlekshealing på distans och i Alnarp.

kärlekscirkel

Gudinnesession

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner. Varje session utformas efter vad du behöver. Jag förmedlar kärlekshealing som hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta och följa ditt hjärtas röst. Med trumhealing hjälper jag dig att lösa upp djupa blockeringar, väcka upp din feminina kraft, och fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Med kanaliserad vägledning från gudinnan hjälper jag dig på din vandring här på jorden. När jag blir vägledd till det förmedlar jag aktiveringar som hjälper dig längs din väg. Du får ofta med dig övningar och meditationer som du kan använda i din vardag. Jag erbjuder gudinnesessioner på distans och i Alnarp.

gudinnecirkel

Gudinnebrev

Varmt välkommen att beställa ett gudinnebrev med kanaliserad vägledning till dig från gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat. Brevet hjälper dig på din vandring här på jorden. Vägledningen påminner dig om vem du är och varför du lever här på jorden. Den hjälper dig att hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig, och fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Vägledningen handlar om dina gåvor, och om hur du kan använda dem för att skapa en mer kärleksfull värld.

Gudinnemeditation

Varmt välkommen att beställa en gudinnemeditation som jag skapar till dig tillsammans med gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat. Meditationen tar dig på en inre resa, och under resans gång får du bland annat ta emot kärlekshealing och kanaliserad vägledning från gudinnan. Kärlekshealingen hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta och följa ditt hjärtas röst. Den kanaliserade vägledningen hjälper dig på din vandring här på jorden. Du får meditationen på en ljudfil som du kan lyssna till om och om igen.

gudinnemeditation

För grupper

Jag erbjuder cirklar för grupper, bland annat gudinnecirkel, kärlekscirkel och moder jord-cirkel. Är ni en grupp som önskar att jag ska hålla i en cirkel för er? Eller har ni exempelvis en yogaskola, hälsohus, mässa eller festival och önskar att jag ska hålla i en cirkel hos er? Välkommen att höra av er för att diskutera fram ett lämpligt upplägg.

Jag kan även skapa andra aktiviteter som passar er, exempelvis meditationer, workshops eller föredrag. Kanske vill ni att jag pratar om mina böcker, och läser ur dem för er?

Om ni är flera som vill ha kärlekshealing eller gudinnesession kanske jag kan komma till er. Välkommen att höra av er för vidare diskussion.

För företag och organisationer

Healing och meditation är bra redskap att använda vid bland annat stress och utmattning. Era medarbetare kan använda sina friskvårdsbidrag till healing och meditation.

Välkommen att höra av er för att diskutera hur jag kan hjälpa era medarbetare.

Andras upplevelser

Varmt välkommen att läsa om andras upplevelser.

”Meddelandet jag fick av Emma efter healingen träffade mitt i prick – det kom ju från mig själv så vad annat kunde det göra, men det tog mig väldigt starkt och jag började gråta. En röst satte ord på mitt inre och på något jag glömt bort. Något som alltid varit viktigt för mig men som jag tryckt undan de senaste åren. Jag behövde verkligen få höra det. Bli påmind. Nu kommer jag inte glömma det igen.”

Tulpan

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.