Solnedgång bakom moln

Hur kan jag hjälpa dig?

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag heter Emma Malmsten, är prästinna och kallar mitt företag Bridge by Emma – En bro mellan himmel och jord. Jag hjälper dig att hitta hem till din feminina kraft, följa ditt hjärtas röst och leva i kärlek. Jag hjälper dig att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord.

I mitt arbete använder jag mig bland annat av meditation, healing, vägledning från gudinnan, trumma, skrivande, övningar, sång och dans. Jag erbjuder bland annat gudinnesessioner, gudinnebrev och cirklar såsom gudinnecirkel, helig cirkel och moder jord-cirkel. Jag arbetar både på distans och i Hälsohuset i Alnarp i härliga Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

Gudinnesession

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp. Varje session utformas efter vad just du behöver. Jag förmedlar djupgående healing som hjälper till att rena, förena och skapar balans i kropp, sinne, själ och hjärta. Med trumma hjälper jag dig att lösa upp blockeringar och väcka upp den feminina kraften i din livmoder. Med aktiveringar hjälper jag dig att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Jag förmedlar även kanaliserad vägledning till dig från gudinnan.

Gudinnebrev

Varmt välkommen att beställa ett gudinnebrev med kanaliserad vägledning till dig från gudinnan. Brevet hjälper dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Det kan handla om allt från dina gåvor och livsuppgifter till hur du hittar hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Brevet kan även hjälpa dig på olika plan i ditt liv, såsom vad du kan göra för att få mer livsglädje, ökat välbefinnande och finna inre frid. Ofta får du även övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

Gudinnecirkel

Varmt välkommen att vara med i gudinnecirkeln. Gudinnecirkeln hjälper dig att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Den hjälper dig att väcka upp din feminina kraft och hitta hem till kärleken i ditt hjärta. I gudinnecirkeln möts vi hjärta till hjärta i helande gemenskap. Jag guidar er i sköna meditationer där vi får vägledning och healing från vår inre gudinna och moder jord. Vi gör härliga övningar, och vi dansar och sjunger från hjärtat. Med oss i cirkeln har vi bland annat trumman. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar.

Helig cirkel

Varmt välkommen att vara med i den heliga cirkeln. Med vägledd meditation, trumma och toner förs vi djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten. I den heliga cirkeln möter vi oss själva och varandra under en härlig och helande stund. Alla är varmt välkomna att vara med i cirkeln. Du behöver inte ha mediterat tidigare. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar.

Moder jord-cirkel

Vill du fördjupa din kontakt med moder jord? Varmt välkommen att vara med i moder jord-cirkeln. Jag vägleder er i sköna meditationer där vi med hjälp av trumman får djup kontakt med moder jord. Vi gör härliga övningar där vi bland annat utforskar moder jords helande krafter. Vi går även en meditativ naturvandring där vi lär känna moder jord med alla våra sinnen. Vi träffas i den härliga grönskan i Alnarpsparken eller på någon annan plats i naturen där ni önskar.

För grupper

För närvarande erbjuder jag gudinnecirkel, helig cirkel och moder jord-cirkel för grupper. Är ni en grupp som vill att jag ska hålla i någon av dessa för er? Eller har du exempelvis en yogaskola, hälsohus, mässa eller festival och vill att jag ska hålla i någon av dessa hos er? Välkommen att höra av dig för att diskutera fram ett lämpligt upplägg. Jag kan även skapa andra aktiviteter som passar er, exempelvis meditationer, workshops eller föredrag.

Om ni är flera som vill ha gudinnesessioner kanske jag kan komma till er. Välkommen att höra av dig för vidare diskussion.

För företag och organisationer

Healing och meditation är bra redskap att använda vid bland annat spänningar, stress och utmattning. Era medarbetare kan använda sina friskvårdsbidrag till healing och meditation.

Välkommen att höra av dig för att diskutera hur jag kan hjälpa dina medarbetare.

Andras upplevelser

Varmt välkommen att läsa om andras upplevelser.

”Meddelandet jag fick av Emma efter healingen träffade mitt i prick – det kom ju från mig själv så vad annat kunde det göra, men det tog mig väldigt starkt och jag började gråta. En röst satte ord på mitt inre och på något jag glömt bort. Något som alltid varit viktigt för mig men som jag tryckt undan de senaste åren. Jag behövde verkligen få höra det. Bli påmind. Nu kommer jag inte glömma det igen.”

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.