Solnedgång bakom moln

Hur kan jag hjälpa dig?

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta och vandra kärlekens väg, så att vi tillsammans kan skapa en skönare värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och jorden.

Jag erbjuder bland annat healing, trumning och kanaliserad vägledning från gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat. Jag arbetar både på distans och i Hälsohuset i Alnarp i härliga Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

Moder jord-cirkel

Helande session

Varmt välkommen till en helande session. Jag förmedlar djupgående healing som hjälper dig att rena, förena och skapa balans i kropp, själ och sinne. Healingen hjälper dig att mer och mer släppa taget om allt som inte är grundat i kärleken, så att du mer och mer kan vara den du är. Healingen hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta, och följa ditt hjärtas röst. Om du så önskar använder jag även trumman för att hjälpa dig att släppa spänningar, lösa upp blockeringar, och slappna av på djupet. Jag erbjuder helande sessioner på distans och i Alnarp.

kärlekscirkel

Gudinnesession

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner. Varje session utformas efter vad du behöver. Jag förmedlar djupgående healing som hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta, och följa ditt hjärtas röst. Med trumning hjälper jag dig att lösa upp djupa blockeringar, väcka upp din feminina kraft, och fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Med kanaliserad vägledning från gudinnan hjälper jag dig på din vandring här på jorden. När jag blir vägledd till det förmedlar jag aktiveringar som hjälper dig längs din väg. Jag erbjuder gudinnesessioner på distans och i Alnarp.

gudinnecirkel

Helande cirkel

Längtar du efter att leva i en mer kärleksfull värld, en värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och jorden? Varmt välkommen att vara med i den helande cirkeln där vi tillsammans föder fram denna värld. I cirkeln möts vi hjärta till hjärta. Vi ägnar oss åt bland annat helande meditationer, trumresor, healing, delning, rörelser, sång och dans. I cirkeln bjuder vi in modergudinnan, hon som för tusentals år sedan vördades vid namnet Hel i vår del av världen, innan patriarkala krafter tog över makten och skrev om vår historia. Nu kallar hon på oss igen, och tiden är kommen för oss att återknyta kontakten med henne och med våra rötter. I cirkeln väcker vi upp hennes helande kraft och hon hjälper oss att hela oss själva, varandra och vår värld.

helande cirkel

Gudinnebrev

Varmt välkommen att beställa ett gudinnebrev med kanaliserad vägledning till dig från gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat. Brevet hjälper dig på din vandring här på jorden. Vägledningen påminner dig om vem du är och varför du lever här på jorden. Den hjälper dig att hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig, och fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Vägledningen handlar om dina gåvor, och om hur du kan använda dem för att skapa en mer kärleksfull värld.

Gudinnemeditation

Varmt välkommen att beställa en gudinnemeditation som jag skapar till dig tillsammans med gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat. Meditationen tar dig på en inre resa, och under resans gång får du bland annat ta emot healing och kanaliserad vägledning från gudinnan. Healingen hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta, och följa ditt hjärtas röst. Den kanaliserade vägledningen hjälper dig på din vandring här på jorden. Du får meditationen på en ljudfil som du kan lyssna till om och om igen.

gudinnemeditation

För grupper

Jag erbjuder då och då cirklar för grupper i Hälsohuset i Alnarp.

Är ni en grupp som önskar att jag ska hålla i en cirkel för er? Eller har ni exempelvis yogaskola, hälsohus, mässa eller festival och önskar att jag ska hålla i en cirkel hos er? Välkommen att höra av er för att diskutera fram ett lämpligt upplägg.

Jag kan även skapa andra aktiviteter som passar er, exempelvis meditationer, workshops eller föredrag. Kanske vill ni att jag pratar om mina böcker, och läser ur dem för er?

Om ni är flera som vill ha helande session eller gudinnesession kanske jag kan komma till er. Välkommen att höra av er för vidare diskussion.

För företag och organisationer

Healing och meditation är bra redskap att använda vid bland annat stress och utmattning.

Era medarbetare kan använda sina friskvårdsbidrag till healing och meditation.

Välkommen att höra av er för att diskutera hur jag kan hjälpa era medarbetare.

Andras upplevelser

Varmt välkommen att läsa om andras upplevelser.

”Meddelandet jag fick av Emma efter healingen träffade mitt i prick – det kom ju från mig själv så vad annat kunde det göra, men det tog mig väldigt starkt och jag började gråta. En röst satte ord på mitt inre och på något jag glömt bort. Något som alltid varit viktigt för mig men som jag tryckt undan de senaste åren. Jag behövde verkligen få höra det. Bli påmind. Nu kommer jag inte glömma det igen.”

Tulpan

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.