Solnedgång bakom moln

Hur kan jag hjälpa dig?

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag hjälper dig att förenas med din inre gudinna och moder jord, och hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Jag hjälper dig att väcka upp dina gåvor och vandra den väg som just du har kommit till jorden för att vandra.

Jag arbetar med bland annat healing, trumning, aktiveringar och kanaliserad vägledning från gudinnan, moder jord och Maria Magdalena. Jag arbetar både på distans och i Hälsohuset i Alnarp i härliga Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

Kärlekshealing

Varmt välkommen till kärlekshealing på distans eller i Hälsohuset i Alnarp. Jag förmedlar djupgående healing som hjälper till att rena, förena och skapa balans i kropp, sinne, själ och hjärta. Healingen hjälper dig att släppa taget om gamla tankar, känslor och upplevelser så att du än mer kan vara den du är. Healingen hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta och följa ditt hjärtas röst.

Gudinnesession

Varmt välkommen till en gudinnesession på distans eller i Hälsohuset i Alnarp. Varje session utformas efter vad du behöver. Jag förmedlar djupgående healing som hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta och följa ditt hjärtas röst. Med trumning och aktiveringar hjälper jag dig att lösa upp djupa blockeringar, väcka upp din feminina kraft, och förenas med din inre gudinna och moder jord. Med kanaliserad vägledning hjälper jag dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden.

Gudinnebrev

Varmt välkommen att beställa ett gudinnebrev med kanaliserad vägledning till dig från gudinnan, moder jord eller Maria Magdalena. Brevet hjälper dig minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Du får vägledning som hjälper dig att förenas med din inre gudinna och moder jord, och hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Vägledningen hjälper dig att väcka upp dina gåvor och vandra den väg som just du har kommit till jorden för att vandra.

Gudinnemeditation

Varmt välkommen att beställa ett gudinnemeditation som jag skapar till dig tillsammans med gudinnan, moder jord eller Maria Magdalena. Meditationen tar dig på en inre resa, och under resans gång får du bland annat ta emot healing, aktiveringar och kanaliserad vägledning. Du får meditationen på en ljudfil som du kan lyssna till om och om igen.

gudinnemeditation

Gudinnecirkel

Längtar du efter att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord? Vill du hitta hem till din feminina kraft och till kärleken i ditt hjärta? Varmt välkommen att vara med i gudinnecirkeln. I gudinnecirkeln möts vi hjärta till hjärta i helande systerskap. Jag guidar er i meditationer och trumresor där vi får healing och vägledning från vår inre gudinna och moder jord. Vi gör härliga övningar, och vi dansar och sjunger från hjärtat. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar.

Kärlekscirkel

Kallar ditt hjärta på dig? Längtar du efter att hitta hem till kärleken i ditt hjärta, och följa ditt hjärtas röst? Varmt välkommen att vara med i kärlekscirkeln. I kärlekscirkeln möts vi hjärta till hjärta. Jag vägleder er i meditationer där vi får kärlekshealing och lyssnar till vårt hjärtas röst. Vi gör hjärtevärmande övningar, och vi låter vårt hjärta sjunga. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar.

Moder jord-cirkel

Vi är fler och fler som hör moder jords kall inom oss. Vi längtar efter att skapa en värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och vår jord. I moder jord-cirkeln möts vi för att tillsammans fördjupa kontakten med moder jord. I moder jord-cirkeln ägnar vi oss åt bland annat meditationer, trumresor, övningar, och dans och sång till trumma. Vi lyssnar till vägledning från moder jord, väcker upp hennes kraft, och ger kärlek till henne. Vi träffas i den härliga grönskan i Alnarpsparken eller på någon annan plats i naturen där ni önskar.

För grupper

För närvarande erbjuder jag gudinnecirkel, kärlekscirkel och moder jord-cirkel för grupper. Är ni en grupp som vill att jag ska hålla i någon av dessa för er? Eller har du exempelvis en yogaskola, hälsohus, mässa eller festival och vill att jag ska hålla i någon av dessa hos er? Välkommen att höra av dig för att diskutera fram ett lämpligt upplägg.

Jag kan även skapa andra aktiviteter som passar er, exempelvis meditationer, workshops eller föredrag. Kanske vill ni att jag pratar om min bok, och läser ur den för er?

Om ni är flera som vill ha kärlekshealing eller gudinnesessioner kanske jag kan komma till er. Välkommen att höra av dig för vidare diskussion.

För företag och organisationer

Healing och meditation är bra redskap att använda vid bland annat spänningar, stress och utmattning. Era medarbetare kan använda sina friskvårdsbidrag till healing och meditation.

Välkommen att höra av dig för att diskutera hur jag kan hjälpa dina medarbetare.

Andras upplevelser

Varmt välkommen att läsa om andras upplevelser.

”Meddelandet jag fick av Emma efter healingen träffade mitt i prick – det kom ju från mig själv så vad annat kunde det göra, men det tog mig väldigt starkt och jag började gråta. En röst satte ord på mitt inre och på något jag glömt bort. Något som alltid varit viktigt för mig men som jag tryckt undan de senaste åren. Jag behövde verkligen få höra det. Bli påmind. Nu kommer jag inte glömma det igen.”

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.