Solnedgång bakom moln

Hur kan jag hjälpa dig?

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag heter Emma Malmsten, är prästinna och kallar mitt företag Bridge by Emma – En bro mellan himmel och jord. Jag hjälper dig förenas med din inre gudinna och moder jord, och hitta vägen hem till din feminina kraft och till kärleken i ditt hjärta.

Jag erbjuder bland annat gudinnesessioner, gudinnebrev och cirklar såsom gudinnecirkel och moder jord-cirkel. Jag arbetar både på distans och i Hälsohuset i Alnarp i härliga Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

Gudinnesession

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp. Varje session utformas efter vad just du behöver. Jag förmedlar djupgående healing som hjälper dig att rena, förena och skapa balans i kropp, sinne, själ och hjärta. Med trumma hjälper jag dig att lösa upp blockeringar, väcka upp din feminina kraft, och förenas med din inre gudinna och moder jord. Jag förmedlar kanaliserad vägledning till dig från gudinnan och moder jord, och du får övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

Gudinnebrev

Varmt välkommen att beställa ett gudinnebrev med kanaliserad vägledning till dig från gudinnan eller moder jord. Brevet hjälper dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Det kan handla om allt från dina gåvor och livsuppgifter till hur du hittar hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Brevet kan även hjälpa dig på olika plan i ditt liv, såsom vad du kan göra för att få mer livsglädje, ökat välbefinnande och finna inre frid. Ofta får du även övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

Gudinnecirkel

Längtar du efter att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord? Vill du hitta hem till din feminina kraft och till kärleken i ditt hjärta? Varmt välkommen att vara med i gudinnecirkeln. I gudinnecirkeln möts vi hjärta till hjärta i helande systerskap. Jag guidar er i meditationer och trumresor där vi får healing och vägledning från vår inre gudinna och moder jord. Vi gör härliga övningar, och vi dansar och sjunger till trumman. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar.

Moder jord-cirkel

Vi är fler och fler som hör moder jords kall inom oss. Vi längtar efter att skapa en värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och vår jord. I moder jord-cirkeln möts vi för att tillsammans fördjupa kontakten med moder jord. I moder jord-cirkeln ägnar vi oss åt bland annat meditationer, trumresor, övningar, och dans och sång till trumma. Vi lyssnar till vägledning från moder jord, väcker upp hennes kraft, och ger kärlek till henne. Vi träffas i den härliga grönskan i Alnarpsparken eller på någon annan plats i naturen där ni önskar.

Healing

Jag förmedlar djupgående healing som hjälper dig att rena, förena och skapa balans i kropp, sinne, själ och hjärta. Healingen hjälper till att lösa upp blockeringar så att du än mer kan vara den du är i hjärtat. Jag erbjuder healing på på distans eller i Hälsohuset i Alnarp.

Helig cirkel

Varmt välkommen att vara med i den heliga cirkeln. Med vägledd meditation, trumma och toner förs vi djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten. I den heliga cirkeln möter vi oss själva och varandra under en härlig och helande stund. Alla är varmt välkomna att vara med i cirkeln. Du behöver inte ha mediterat tidigare. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar.

För grupper

För närvarande erbjuder jag gudinnecirkel, helig cirkel och moder jord-cirkel för grupper. Är ni en grupp som vill att jag ska hålla i någon av dessa för er? Eller har du exempelvis en yogaskola, hälsohus, mässa eller festival och vill att jag ska hålla i någon av dessa hos er? Välkommen att höra av dig för att diskutera fram ett lämpligt upplägg.

Jag kan även skapa andra aktiviteter som passar er, exempelvis meditationer, workshops eller föredrag. Kanske vill ni att jag pratar om min bok, och läser ur den för er?

Om ni är flera som vill ha gudinnesessioner eller healing kanske jag kan komma till er. Välkommen att höra av dig för vidare diskussion.

För företag och organisationer

Healing och meditation är bra redskap att använda vid bland annat spänningar, stress och utmattning. Era medarbetare kan använda sina friskvårdsbidrag till healing och meditation.

Välkommen att höra av dig för att diskutera hur jag kan hjälpa dina medarbetare.

Andras upplevelser

Varmt välkommen att läsa om andras upplevelser.

”Meddelandet jag fick av Emma efter healingen träffade mitt i prick – det kom ju från mig själv så vad annat kunde det göra, men det tog mig väldigt starkt och jag började gråta. En röst satte ord på mitt inre och på något jag glömt bort. Något som alltid varit viktigt för mig men som jag tryckt undan de senaste åren. Jag behövde verkligen få höra det. Bli påmind. Nu kommer jag inte glömma det igen.”

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.