Mossa

Helande cirkel 20 november

Längtar du efter att leva i en mer kärleksfull värld, en värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och jorden? Varmt välkommen att vara med i den helande cirkeln där vi tillsammans föder fram denna värld.

I cirkeln möts vi hjärta till hjärta. Vi ägnar oss åt bland annat helande meditationer, trumresor, healing, delning, rörelser, sång och dans.

I cirkeln bjuder vi in modergudinnan, hon som för tusentals år sedan vördades vid namnet Hel i vår del av världen, innan patriarkala krafter tog över makten och skrev om vår historia. Nu kallar hon på oss igen, och tiden är kommen för oss att återknyta kontakten med henne och med våra rötter. I cirkeln väcker vi upp hennes helande kraft och hon hjälper oss att hela oss själva, varandra och vår värld.

Du behöver inte ha några förkunskaper för att vara med i cirkeln.

Den helande cirkeln är söndagen den 20 november klockan 13:30. Vi slutar senast vid 16.

Vi möts i stora salen i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund. Kom i god tid då det kan vara svårt att hitta, och slå dig gärna ner i cirkeln några minuter innan 13:30 så vi kan börja i tid.

Hälsohuset i Alnarp finns på Plantvägen 1 i Alnarp. Om du åker kollektivt kan du åka regionbuss 139 som går mellan Malmö och Lund, och hoppa av vid hållplats Campus Alnarp. Om du kör bil är det enklast att parkera vid parkeringen P2 på Skogshusvägen.

Ha på dig sköna kläder som du kan röra dig i, och ha med en vattenflaska och gärna en skön kudde som du kan sitta på (några kuddar finns att låna).

Varmt välkommen med din anmälan till contact@bridgebyemma.se. När du fått bekräftelsemail betalar du 300 kronor via swish 123 287 3677 eller bankgiro 802-4150. Ange ditt namn och cirkelns datum som meddelande vid betalning.

Vill du köpa mina böcker Ett brev från gudinnan eller Kärlekens väg med Maria Magdalena? Meddela mig då gärna i förväg så tar jag med böcker.

Vill du läsa mer om modergudinnan Hel inför cirkeln? Då finns det många inlägg att läsa på min blogg, bland annat nedanstående.
Hem till Hel
Älskade Hel
Rättvisa, hållbarhet och kärlek
Hem till helheten
Hem till våra rötter
Hel och patriarkatet
Hel och andligheten
Budskap från Hel
En hel värld
Tid att återförenas

Om ni är en grupp som vill att jag håller i en helande cirkel för er är ni varmt välkomna att höra av er. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar. Du är även varmt välkommen att höra av dig om du exempelvis har en yogaskola eller hälsohus och önskar att jag håller i en helande cirkel hos er.

 

helande cirkel

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.