Mossa

Helande cirkel

Längtar du efter att leva i en mer kärleksfull värld, en värld där vi lever i harmoni med oss själva, varandra och jorden? Varmt välkommen att vara med i den helande cirkeln.

I cirkeln ägnar vi oss åt helande meditationer, trumresor, healing och rörelser, vi dansar och sjunger till trumman, och vi möts hjärta till hjärta.

I cirkeln bjuder vi in modergudinnan, hon som för tusentals år sedan vördades vid namnet Hel i vår del av världen, innan patriarkala krafter tog makten och skrev om vår historia. Nu kallar hon på oss igen, och tiden är kommen för oss att återknyta kontakten med henne och med våra rötter. Hon hjälper oss att se helheten, och hennes helande kraft hjälper oss att hela oss själva, varandra och vår värld.

(Vill du läsa mer om modergudinnan Hel? Jag har skrivit om henne i flera inlägg på min blogg, bland annat i Hem till Hel, Älskade Hel, Rättvisa, hållbarhet och kärlek, Hem till helheten, Hem till våra rötter och Hel och patriarkatet.)

Du behöver inte ha några förkunskaper för att vara med i cirkeln, mer än en önskan om att vara med och skapa en mer kärleksfull värld.

Den helande cirkeln är lördagen den 22 oktober klockan 13. Vi slutar runt 16.

Vi möts i stora salen i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund. Kom i god tid då det kan vara svårt att hitta, och slå dig gärna ner i cirkeln några minuter innan 13 så vi kan börja i tid.

Hälsohuset i Alnarp finns på Plantvägen 1 i Alnarp. Om du åker kollektivt kan du åka regionbuss 139 som går mellan Malmö och Lund, och hoppa av vid hållplats Campus Alnarp. Om du kör bil är det enklast att parkera vid parkeringen P2 på Skogshusvägen.

Ha på dig sköna kläder som du kan röra dig i, och ha med en vattenflaska och gärna en skön kudde som du kan sitta på (några kuddar finns att låna).

Varmt välkommen med din anmälan till contact@bridgebyemma.se. När du fått bekräftelsemail betalar du 300 kronor via swish 123 287 3677 eller bankgiro 802-4150. Ange ditt namn och cirkelns datum som meddelande vid betalning.

Vill du köpa mina böcker Ett brev från gudinnan eller Kärlekens väg med Maria Magdalena? Meddela mig då gärna i förväg så tar jag med böcker.

Om ni är en grupp som vill att jag håller i en helande cirkel för er är ni varmt välkomna att höra av er. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar. Du är även varmt välkommen att höra av dig om du exempelvis har en yogaskola eller hälsohus och önskar att jag håller i en helande cirkel hos er.

 

helande cirkel

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.