Mossa

Helande session

Varmt välkommen till en helande session. Jag förmedlar djupgående healing som hjälper dig att rena, förena och skapa balans i kropp, själ och sinne. Healingen hjälper dig att mer och mer släppa taget om allt som inte är grundat i kärleken, så att du mer och mer kan vara den du är. Healingen hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta, och följa ditt hjärtas röst.

Om du så önskar använder jag även trumman för att hjälpa dig att släppa spänningar, lösa upp blockeringar, och slappna av på djupet.

Jag erbjuder helande sessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

 

Praktisk information

Varmt välkommen att skicka e-post till contact@bridgebyemma.se för att boka tid för en helande session. Meddela om du vill ha sessionen i Alnarp eller på distans. Skriv några datum och tider då du är ledig (i Alnarp är jag främst på måndagar, onsdagar och fredagar). Meddela även om det är något jag bör känna till om dig inför healingen.

En helande session kostar 800 kronor. Vänligen betala via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150) i god tid innan sessionen. Ange ditt namn och session som meddelande när du betalar.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till healing.

 

Helande session i Alnarp

Kom gärna i god tid eftersom det kan vara svårt att hitta till Hälsohuset i Alnarp (se vägbeskrivning).

Du vilar skönt nerbäddad på en massagebänk under healingen.

Efter healingen får du gärna prata om de upplevelser du hade under healingen och jag kan berätta om det som kom till mig under healingen.

Healingen, inklusive samtal, varar i runt en timme.

Ha gärna med en vattenflaska eftersom det är viktigt att dricka mycket vatten efteråt.

Ta gärna en promenad i Alnarpsparken efteråt för att låta upplevelsen sjunka in.

 

Helande session på distans

Du bäddar ner dig på en skön plats och vilar under healingen.

Healingen varar i runt 45 minuter.

Efter healingen skickar jag e-post till dig där jag berättar om det var något speciellt som kom till mig under healingen, och du får även möjlighet att dela med dig av dina upplevelser om du så önskar.

 

Tiden efteråt

Det är ofta mycket som rensas ut under healingen och de närmaste dagarna efteråt. För att må så bra som möjligt under denna tid är det bra om du vilar mer än vanligt, dricker mycket vatten och är ute i naturen.

 

Fler gånger?

Du är varmt välkommen att komma till helande session en eller flera gånger beroende på vad som passar dig. För varje session går vi djupare och djupare.

 

kärlekscirkel

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.