Mossa

Gudinnemeditation

Varmt välkommen att beställa en gudinnemeditation som jag skapar till dig tillsammans med gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat.

Meditationen tar dig på en inre resa, och under resans gång får du bland annat ta emot healing och kanaliserad vägledning från gudinnan.

Healingen hjälper dig att rena, förena och skapa balans i kropp, själ och sinne. Healingen hjälper dig att mer och mer släppa taget om allt som inte är grundat i kärleken, så att du mer och mer kan vara den du är. Healingen hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta, och följa ditt hjärtas röst. 

Den kanaliserade vägledningen hjälper dig på din vandring här på jorden. Vägledningen påminner dig om vem du är och varför du lever här på jorden. Den hjälper dig att hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig, och fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Vägledningen handlar om dina gåvor, och om hur du kan använda dem för att skapa en mer kärleksfull värld.

Du får meditationen på en ljudfil som du kan lyssna till om och om igen.

 

Praktisk information

Beställ gudinnemeditationen genom att skicka e-post till contact@bridgebyemma.se. När du fått bekräftelse från mig betalar du 900 kronor via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150). Ange ditt namn och meditation som meddelande när du betalar.

Om du har några frågor och funderingar får du gärna skriva ner dem vid beställningen. Jag kan inte garantera att svaren kommer att finnas med i meditationen, men ofta vävs svaren på olika sätt in i meditationen.

Du får gudinnemeditationen via e-post så snart den är färdigt. Oftast får du den inom några dagar, annars återkommer jag med en uppskattning om när den är färdig.

Lägg dig gärna ner i lugn och ro när du lyssnar till gudinnemeditationen, och ha gärna hörlurar på dig.

Lyssna gärna till gudinnemeditationen många gånger tiden framöver eftersom den går djupare för varje gång du lyssnar till den.

 

gudinnemeditation

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.