Mossa

Gudinnemeditation

Varmt välkommen att beställa ett gudinnemeditation som jag skapar till dig tillsammans med gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har inom oss.

Meditationen tar dig på en inre resa, och under resans gång får du bland annat ta emot kärlekshealing och kanaliserad vägledning från gudinnan.

Healingen hjälper dig att hitta hem till kärleken i ditt hjärta, och följa ditt hjärtas röst. Healingen hjälper dig att mer och mer släppa taget om allt där du inte står i kärlek, och mer och mer öppna ditt hjärta för kärleken till dig själv, till dina medmänniskor, och till jorden.

Den kanaliserade vägledningen hjälper dig på din vandring här på jorden. Vägledningen påminner dig om vem du är och varför du lever här på jorden. Den hjälper dig att hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig, och fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Vägledningen handlar om dina gåvor, och om hur du kan använda dem för att skapa en mer kärleksfull värld.

Du får meditationen på en ljudfil som du kan lyssna till om och om igen.

 

Praktisk information

Beställ gudinnemeditationen genom att skicka e-post till mig. När du fått bekräftelse från mig betalar du 900 kronor via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150). Ange ditt namn och meditation som meddelande när du betalar.

Om du har några funderingar får du gärna skriva ner dem vid beställningen. Jag kan inte garantera att svaren på dessa funderingar kommer att finnas med i meditationen, men ofta vävs svaren på olika sätt in i meditationen.

Du får gudinnemeditationen via e-post så snart den är färdigt. Oftast får du den inom några dagar, annars återkommer jag med en uppskattning om när den är färdig.

 

gudinnemeditation

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.