Mossa

Andras upplevelser

Vilka upplevelser får du? Det varierar från person till person, och från gång till gång. Många blir djupt berörda av healingen och vägledningen. För de som är redo att möta den gudomliga kärleken kan det vara en starkt livsomvälvande upplevelse, så som det var för kvinnan som sa att hon alltid trott att det finns en högre kraft, men att hon nu vet att den finns.

Jag låter här nedan några personer dela med sig av sina upplevelser.

Lena, session i Alnarp

Tack för din healing och vägledning. Det öppnade upp så mycket och jag har följt mitt hjärta och påbörjat en ny resa som jag längtat efter men inte hittat den rätta vägen till tidigare.

Marie, kanaliserad vägledning

Tack, tack, tack!! Så sant och rätt och innerligt gott att läsa. Fylld av tacksamhet och nyfikenhet men också en känsla av igenkännande, att ja just så är det!

Malin, session i Alnarp

Tusen tusen tack för igår! Efter vårt möte gick jag omkring länge i området du pekade åt och bara njöt av mitt tillstånd. Jag kramade träd jag tyckte stod ut extra och förstår varför du gav mig det rådet. Jag fann faktiskt inte det specifika trädet du talade om, men som du sa, om jag inte hittar det då så gör jag det en annan gång 🙂 På kvällen fortsatte jag krama och connecta med träd jag tycker om här där jag bor.

Jag har en sådan fin kontakt med mina fötter nu! De är så mjuka och varma och nära jorden jag går på. Jag är så tacksam! Var så fint att känna all gudomlig värme via dig igår! Upplever ett ”flöde” i hela mig.

Kvinna, session på distans

Meddelandet jag fick av Emma efter healingen träffade mitt i prick – det kom ju från mig själv så vad annat kunde det göra, men det tog mig väldigt starkt och jag började gråta. En röst satte ord på mitt inre och på något jag glömt bort. Något som alltid varit viktigt för mig men som jag tryckt undan de senaste åren. Jag behövde verkligen få höra det. Bli påmind. Nu kommer jag inte glömma det igen.

Efter healingen har jag blivit mer uppmärksam på mig själv och lyssnar på mig själv, på min intuition och på hur det känns i min kropp. Jag har funderat mycket och släppt fram mig själv. Lyssnat. Jag har fått kontakt igen.

Annika, gudinnecirkel

Gudinnecirkeln var jättetrevlig! Härlig att träffa så öppna kvinnor och känna sån gemenskap att arbeta mot samma mål. Att stärka varandra, sig själv och heala jorden och visa tacksamhet och få fram sin inre gudinna var så fint!

Vi hade meditation, chanting, sång och dans, samt övningar och samtal ihop. Jag satt och va lide glad hela tiden 🙂 Fick rensat ut lite och känna mig själv bättre, under sången för Gaia kom tårarna, det kändes lite smärtsamt samtidigt som det va så fint med den helande och tackade sången. Även i meditationen när vi skulle möta vår inre gudinna kom tårarna fram…

Kan ju säga att det va mycket skratt gemensamma och frigörande tårar och mys i lokalen. Utanför var där som en saga! Solen sken i Alnarp och omgivningen va en himla vacker park med alla möjliga träd och växter så jag har hittat mitt nya place, Alnarp. Kan inte beskriva med ord hur vacker den parken är, hela min själ fylls med lycka och kärlek i att bara vara och njuta där!

Kvinna, session i Alnarp

Jag gick till Emma för att jag efter en svår sjukdom hade svårt att få tillbaka min energi igen. Privata bekymmer samt en tung arbetssituation gjorde att kroppen sa ifrån ännu mer. Efter healingen jag fick av Emma kände jag ett sådant oerhört inre lugn. Jag kände mig stark och fick en lyckokänsla. I vägledningen gav hon mig verktyg som jag vet kommer att hjälpa mig att må bättre. Det var en fantastisk och mäktig upplevelse som jag tror att jag kommer att ha glädje av framöver i mitt liv.

MS, session på distans

Tack fina vackra själ
Vet att jag var vägledd till Dej
Kände det första gången jag gjorde meditationen med Moder jord

Vad jag fick i dag har stor betydelse framåt!
Jag har tvivlat, känt stress att inte hinna bli nog ren och färdig.
Det släppte jag i dag!

En kraftig rensning av blockeringar kände jag släpptes, tack!

Läste ditt fina brev, så mycket kärlek fick jag ta emot, tack.

Meditationen har jag gjort, så starkt, det talade på djupet i mitt hjärta, tar till mej allt, känner stor tillit med stor styrka och hopp!

Jag kommer de kommande dagarna öka ljuset både till mej själv och Moder jord, ta till mej med glädje och kärlek allt det nya som kommer!

Tack Emma
Du har förmedlat det största
Som gav mej styrka och kraft
Att gå den ljusaste vägen!
Intentionen bar mej!

Kvinna, session i Alnarp

Under mina promenader i Alnarpsparken fick jag ofta till mig en känsla av att jag borde prova på healing. Jag gick in på din hemsida och då bestämde jag mig för healing med andlig vägledning.

Jag bar på en känsla av att någon tog mycket energi ifrån mig. Under mitt besök hos dig upplevde jag ett lugn och en inre frid som öppnade upp mitt sinne och jag fick efteråt en känsla av att det var min stress över ett tidigare hälsobesked som tog all min energi ifrån mig.

Jag är glad och tacksam över att jag besökte dig, detta hjälpte mig under min sjukdomsperiod och även efteråt. Jag klarar ibland av att känna ljuset när jag gör min healing och efteråt kommer ett lugn.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.