Mossa

Gudinnebrev

Varmt välkommen att beställa ett gudinnebrev med kanaliserad vägledning till dig från gudinnan, moder jord eller Maria Magdalena.

Brevet hjälper dig minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Du får vägledning som hjälper dig att förenas med din inre gudinna och moder jord, och hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Vägledningen hjälper dig att väcka upp dina gåvor och vandra den väg som just du har kommit till jorden för att vandra.

 

Praktisk information

Beställ gudinnebrevet genom att maila till mig. När du fått bekräftelse från mig betalar du 900 kronor via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150). Ange ditt namn och brev som meddelande när du betalar.

Du får gärna vid beställningen skriva ner några funderingar och frågor. Jag kan inte garantera att du kommer att få svar på just dessa frågor, men oftast vävs svaren in i brevet på olika sätt.

Du får gudinnebrevet via e-post så snart det är färdigt. Oftast får du det inom några dagar, annars återkommer jag med en uppskattning om när det är färdig.

Gudinnebrevet brukar vara några sidor långt. Sitt gärna i stillhet när du läser brevet, och låt orden sjunka in i dig. Om du vill kan du även läsa brevet högt för dig själv.

Läs gärna gudinnebrevet många gånger tiden framöver eftersom vägledningen går djupare för varje gång du läser den.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.