Mossa

Gudinnebrev

Varmt välkommen att beställa ett gudinnebrev med kanaliserad vägledning till dig från gudinnan, det djupa kärleksmedvetande vi alla har i hjärtat.

Brevet hjälper dig på din vandring här på jorden. Vägledningen påminner dig om vem du är och varför du lever här på jorden. Den hjälper dig att hitta hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig, och fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Vägledningen handlar om dina gåvor, och om hur du kan använda dem för att skapa en mer kärleksfull värld.

 

Praktisk information

Beställ gudinnebrevet genom att skicka e-post till contact@bridgebyemma.se. När du fått bekräftelse från mig betalar du 900 kronor via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150). Ange ditt namn och brev som meddelande när du betalar.

Du får gärna vid beställningen skriva ner några funderingar och frågor. Jag kan inte garantera att du kommer att få svar på just dessa frågor, men oftast vävs svaren in i brevet på olika sätt.

Du får gudinnebrevet via e-post så snart det är färdigt. Oftast får du det inom några dagar, annars återkommer jag med en uppskattning om när det är färdig.

Gudinnebrevet brukar vara några sidor långt. Sitt gärna i stillhet när du läser brevet, och låt orden sjunka in i dig. Om du vill kan du även läsa brevet högt för dig själv.

Läs gärna gudinnebrevet många gånger tiden framöver eftersom vägledningen går djupare för varje gång du läser den.

 

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.