Raps

Integritetspolicy

Nedan kan du läsa Bridge by Emmas integritetspolicy enligt allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Denna integritetspolicy handlar om hur jag hanterar dina personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig

Det är jag, Emma Malmsten, som är personuppgiftsansvarig för Bridge by Emma. Varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor eller vill ha hjälp med något i denna integritetspolicy. Du når mig via contact@bridgebyemma.se.

Vilken data sparas

Om du anmäler dig till Bridge by Emmas inspirationsbrev sparas ditt namn och din e-postadress i min mailinglista. Inspirationsbrevets syfte är dels att dela med mig av texter, meditationer och liknande för att inspirera och hjälpa dig i ditt liv, dels att informera dig om vad som händer i min verksamhet.

Om du deltar i mina sessioner/aktiviteter och liknande sparar jag ditt namn, din e-postadress samt vad du bokat/beställt och när. Dessa uppgifter behöver jag för planering/förberedelser inför sessioner/aktiviteter samt för bokföring. Vid betalning med faktura sparas även din adress i bokföringen.

Jag för ingen journal under sessioner/aktiviteter. Eventuell vägledning eller meditation på ljudfil eller i textform mailar jag till dig efteråt alternativt lägger upp som en skyddad fil om den är för stor för att mailas. Ladda ner filen på din dator eller mobil snarast eftersom jag raderar den efter några veckor.

Den mesta kommunikationen med kunder sker via e-post. Om du inte har hört av dig under en längre period raderar jag den e-postkommunikation jag haft med dig.

Dina rättigheter

Du kan maila till mig om du vill ha information om vilka personuppgifter jag har lagrat om dig eller om du vill att jag ska ändra någon av personuppgifterna jag har om dig, exempelvis e-postadressen.

Du kan även maila till mig om du vill att jag ska ta bort alla eller delar av de personuppgifter jag har sparat om dig.

Jag tar hand om din begäran så snart som möjligt, senast inom en månad.

Om du inte längre vill få inspirationsbrevet kan du även när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken längst ner i inspirationsbrevet. Dina uppgifter raderas då från listan, och jag kommer inte längre att kontakta dig.

Övrigt

Jag lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part för marknadsföring och liknande.

För att säkra dina personuppgifter använder jag bara stora och välkända leverantörer för IT-tjänster.

Denna integritetspolicy är senast uppdaterad 2018-05-25.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.