handbok

Tack Maria Magdalena. Tack för att jag fick kanalisera denna bok från dig till oss. Idag är det ett år sedan jag skickade ut denna bok i världen, och det känns lite som en födelsedag.

Jag minns när du och din älskade kom till mig för många år sedan. Hur ni golvade mig med er kärlek, men hur svårt jag hade att ta in er fullt ut. För jag var ju inte religiös, och är inte religiös. Det finns så mycket inom religionerna jag inte tror på, inte minst allt prat om synd och straff. Och all fientlighet mot det feminina.

Men ni visade mig en annan väg. Den väg ni vandrade. Kärlekens väg. Och du sa att jag är här på jorden för att vandra samma väg som ni vandrade. Kärlekens väg. Du sa att jag med tiden kommer att få lära mig er historia. Er historia bortom de berättelser som patriarkatet skapade för att tjäna sina egna syften.

Ja, då hade jag ingen aning om att det skulle resultera i en bok. Men jag är tacksam för det. Tacksam för denna bok som handlar om den väg ni vandrade, men även om hur vi kan vandra denna väg i vår tid. Kärlekens väg.

I boken kallar du er för kärleksrebeller. Kanske är det den bästa benämningen på er. Hur ni stod upp för kärleken vart än ni gick. Hur ni höjde era röster mot orättvisor och förtryck. Hur ni stod upp för de svaga. Hur ni vågade riskera allt för att stå upp för livet i allt och alla.

Ja, ni var sanna kärleksrebeller. Inte konstigt att patriarkatet gjorde allt för att förgöra er och ert budskap. Men nej, de lyckades inte. Inte fullt ut. För nu bubblar ert budskap upp genom fler och fler. Ja, fler och fler kärleksrebeller reser sig nu upp runt jorden. Inte för att stå upp för sina egna rättigheter och sin egen frihet, utan för allas rättigheter och allas frihet. För livet i allt och alla.

Kanske skulle en alternativ titel på denna bok kunna vara Handbok för kärleksrebeller. För det är vad den är. Och jag är tacksam för att jag har haft denna bok i handen det gångna året. Den har hjälpt mig när jag vandrat genom mänsklighetens djupaste mörker. För med tiden har jag förstått att jag också är en kärleksrebell, precis som så många andra.

Så återigen tack Maria Magdalena. Tack för att jag fick föda fram denna bok här på jorden. Och tack till mig själv för att jag hade modet att säga ja till denna väg. Kärlekens väg.

Tack. Tack från djupet av mitt hjärta. Tack.

Läs mer om Kärlekens väg med Maria Magdalena.

(Från 2022-04-27)