Idag önskar jag dig ett fint vintersolstånd med denna sprillans nya kanalisering från Moder Jord. Lägg gärna en hand på ditt hjärta, ta några sköna andetag, och låt hennes ord beröra ditt hjärta.

***

Älskade barn. Älskade, älskade barn. Känner du hur jag kallar på dig? Djupt, djupt i ditt hjärta?

Kom mitt älskade barn. Lyssna till mig. Lyssna till de ord jag viskar i ditt inre. Lyssna till den verklighet jag visar dig i ditt inre. Lyssna, mitt barn. Lyssna.

Se mitt barn, våga se. I era dagar visar livet dig en spegelbild över vad det är tid för dig att våga se, våga känna, våga möta och våga förändra. I dig själv. Ja, i dig själv.

Känner du att andra dömer dig? Hur dömer du då andra?

Känner du att andra förtrycker dig? Hur förtrycker du då andra?

Känner du att det är tid för andra att vakna upp? Vad är det då tid för dig att vakna upp ifrån?

Ja, mitt älskade barn. Våga ställa dig dessa frågor. Djupt, djupt i ditt hjärta. Och våga se, våga känna, våga möta och våga förändra.

Ja, ni är mitt i förändringens tid. Men förändringen börjar inifrån. I hjärtat på varenda en av er.

Så länge du har stängt ditt hjärta för mig och för dina systrar och bröder runt jorden, då fortsätter du att återskapa världen så som den redan är.

Det är när du öppnat ditt hjärta för mig och för alla dina systrar och bröder runt jorden, det är då du kan skapa en ny värld. En värld fylld med kärlek.

Så våga se mitt älskade barn. Våga se, våga känna, våga möta och våga förändra. Även det som är svårt. Även det som är smärtsamt. Även det som är olidligt.

För mitt älskade barn, världen är svår, världen är smärtsam, världen är olidlig. För så många av er. Det är därför det är tid för förändring.

En förändring som börjar i var och en av er. När ni vågar släppa taget om svärdet, och öppnar hjärtat för mig och för alla era systrar och bröder runt jorden.

Välkommen hem, mitt älskade barn. Välkommen hem till paradiset. Paradiset som bor i hjärtat på var och en av er.

***

(Från 2021-12-21)