Mossa

Gudinnecirkel

Längtar du efter att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord? Vill du hitta hem till din feminina kraft och till kärleken i ditt hjärta? Varmt välkommen att vara med i gudinnecirkeln.

I gudinnecirkeln möts vi hjärta till hjärta i helande systerskap. Jag guidar er i meditationer och trumresor där vi får healing och vägledning från vår inre gudinna och moder jord. Vi gör härliga övningar, och vi dansar och sjunger till trumman.

Alla kvinnor är varmt välkomna att vara med. Du behöver inte ha några förkunskaper, och du kan när som helst bara vila en stund om du känner för det.

Ha på dig sköna kläder som du kan röra dig i, och ha gärna med en vattenflaska eftersom det är bra att dricka vatten efteråt.

Under delar av kvällen sitter vi på kuddar eller ligger ner på yogamattor. Meddela mig gärna i förväg om du behöver en stol så sätter jag fram en till dig.

Jag håller i gudinnecirkel då och då i Hälsohuset i Alnarp mellan Malmö och Lund. Nästa gång är onsdagen den 22 januari klockan 18:00. Gudinnecirkeln är i lilla salen på andra våningen. Kom gärna några minuter innan så att vi kan börja i tid. Vi slutar runt 20:00.

Varmt välkommen med din anmälan till contact@bridgebyemma.se. När du fått bekräftelsemail betalar du 200 kronor via swish (123 287 3677) eller bankgiro (802-4150). Ange ditt namn och gudinnecirkelns datum som meddelande vid betalning.

Vill du köpa min bok Ett brev från gudinnan? Meddela mig i förväg så tar jag med en bok till dig.

Om ni är en grupp som vill att jag håller i en gudinnecirkel för er är ni varmt välkomna att höra av er. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar. Du är även varmt välkommen att höra av dig om du exempelvis har en yogaskola eller hälsohus och önskar att jag håller i gudinnecirkel hos er.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.