Mossa

Gudinnecirkel

Varmt välkommen att vara med i gudinnecirkeln. Gudinnecirkeln hjälper dig att fördjupa kontakten med din inre gudinna och moder jord. Den hjälper dig att väcka upp din feminina kraft och hitta hem till kärleken i ditt hjärta.

I gudinnecirkeln möts vi hjärta till hjärta i helande gemenskap. Jag guidar er i sköna meditationer där vi får vägledning och healing från vår inre gudinna och moder jord. Vi gör härliga övningar, och vi dansar och sjunger från hjärtat. Med oss i cirkeln har vi bland annat trumman.

Alla kvinnor är varmt välkomna att vara med. Du behöver inte ha några förkunskaper, och du kan när som helst bara vila en stund om du känner för det.

Jag håller i gudinnecirkel då och då i Hälsohuset i Alnarp mellan Malmö och Lund. Jag meddelar kommande datum bland annat via inspirationsbrevet som du gärna får prenumerera på nedan.

Om ni är en grupp som vill att jag håller i en gudinnecirkel för er är ni varmt välkomna att höra av er. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar. Du är även varmt välkommen att höra av dig om du exempelvis har en yogaskola eller hälsohus och önskar att jag håller i gudinnecirkel hos er.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.