Flowers
Vissa händelser får oss att omvärdera allt vi tror på. Så var det för mig en dag på Ikea för många år sedan. Jag hade någon månad tidigare fött mitt första barn. Mina fötter var fortfarande svullna och värkte sedan graviditeten, och jag haltade omkring på Ikea. Plötsligt kom det fram en man till mig och frågade ”Do you want me to pray for your feet?” Han undrade om jag ville att han skulle be för mina fötter… Jag blev helt ställd och började till slut skratta då det kändes som om jag var med i en dålig film. Ännu mer ställd blev jag några timmar senare när en annan person frågade hur det var med mina fötter, och jag upptäckte att de var bra igen…

Mitt intellekt sa att det var en slump, men mitt hjärta visste att det var en viktig händelse för mig. Denna händelse, tillsammans med flera andra, fick mig att ge mig ut på en djup inre resa för att utforska livet. Det var dessa händelser som fick mig att några år senare be universum om hjälp när jag inte visste hur jag skulle komma vidare i livet (läs gärna blogginlägget En hälsning från livet innan du läser vidare). Jag kom då i kontakt med rösten från källan vi alla har inom oss, och som sedan dess varit min lärare och vägledare. Händelsen på Ikea medförde att jag blev nyfiken på healing, och när jag fick kontakt med rösten lärde den mig hur jag kan förmedla healing. Jag vågade ändå inte ge healing till andra, men då blev jag vägledd till kurser där jag fick möjlighet att träna healing på andra. Jag började sakta med säkert utvecklas till att vara healer.

Ibland tänker jag på händelsen på Ikea. Numera vet jag att en av mina livsuppgifter är att vara healer, men fram till händelsen på Ikea kom jag aldrig i kontakt med healing. Jag tror inte ens att jag tagit ordet healing i min mun innan dess. Så hur skulle jag hitta hem till min livsuppgift? Det är då universum sänder oss människor som hjälper oss på vår väg. Jag är så tacksam för att mannen vågade fram till mig, även om jag skrattade åt honom.

Ibland får jag frågor om den healing jag förmedlar, men det är inte lätt att ge enkla svar. Den healing jag förmedlar växer med mig när jag utvecklas. Ju djupare in i mitt inre jag kommer, ju djupare blir healingen jag förmedlar. Jag lämnar frågan vidare till experten – rösten från det djupa medvetandet vi alla har inom oss. Kan du berätta mer om healing?

Healing är kärlek. Den universella kärleken. Den kärlek som flödar genom hela universum. Som är universum.

Healing handlar om att bli hel. Att bli den fantastiska varelse du är i ditt inre även i ditt yttre. Att få tillgång till alla delar av dig. Att få tillgång till den vägledning du alltid har inom dig. Att få tillgång till all den vägledning du även får från din yttre värld. Många av er har skalat bort denna vägledning i era liv, och är vilsna. Healing kan återställa denna kontakt igen. Få er att bli hela igen.

Healing handlar inte om att läka i medicinsk mening, även om det också sker ibland. Healing går djupare än så. Healingen sätter den mänskliga delen av dig i kontakt med själen och de djupare aspekterna av livet.

Ju djupare kontakt ni har med mig – det djupa medvetandet ni alla har inom er – desto mer effektiv healing kan ni ge. Det finns så många healingtekniker på jorden, men innerst inne handlar det om kontakten med mig. Den universella kärleken, livet, universum, eller vad du väljer att kalla mig.

Många barn föds på er jord nu och har kvar denna förbindelse med mig. De är duktiga healers redan i tidiga år, och de kommer att bli ännu bättre om ni låter dem utvecklas till de fantastiska varelser de redan är. Låt dem få leva i den kärlek och närvaro som de redan gör. Se på dem, och lär av dem. Låt dem visa er vägen.

Ni är fler och fler vuxna som också öppnar upp er för den universella kärleken, och blir de healers ni kommit till jorden för att vara. Du är en av dem. Det tog dig lång tid att våga öppna upp för det, precis som för så många andra. Men nu är du här. Redo. Precis som så många andra. Ju fler ni ger healing till, ju fler kommer återigen att börja vandra den väg de kommit hit för att vandra. Att hitta sina livsuppgifter och glädje i livet, istället för att springa runt i ekorrhjulet utan slut.

Allting har en mening. Det är dags för människor att vakna upp till vem de verkligen är. Sitt sanna jag. Och där har ni healers en viktig uppgift på jorden. Att hjälpa dem fram. Att vara barnmorskor som förlöser dem till sitt nya liv. Det liv de kommit hit för att leva.

Så gå in i ert inre och känn mig. Lev i mig. Och spegla detta utåt i världen. Lev som den människa du kommit hit för att leva. I kärlek och frihet och glädje. I harmoni och lycka. Och dela den med resten av världen. Sluta håll tillbaka, utan börja våga skina. När du vågar skina, vågar även andra skina. Och ju fler som skiner, ju mer underbart kommer livet på jorden att bli. Så gå ut i världen och var dig själv ända ut i fingerspetsarna, och förmedla min kärlek vidare till alla du möter, genom att vara den människa du är. Den varelse du är i ditt hjärta. Healing är livet, och livet är healing. Allt är som det ska. Namaste.