Shining leaves
För nio år sedan stod jag vilsen vid ett vägskäl i livet. Jag hade haft så många magiska upplevelser som visade mig att livet är så mycket större än vi tror, men ändå vågade jag inte riktigt lita på det fullt ut. Jag lyssnade istället alldeles för mycket på vad andra människor sa till mig och lät deras åsikter färga min världsbild och självbild.

Jag visste inte hur jag skulle komma vidare i livet och till slut bad jag universum om hjälp. Jag fylldes då av den kärleksfulla kraften jag känt sedan barnsben, och en kärleksfull röst djupt från mitt inre sa till mig att ta fram papper och penna. Jag började skriva ner mina frågor – och jag fick svar. Svaren kom som tankar djupt från mitt inre, men jag kunde inte uppfatta helheten förrän jag skrev ner dem ord för ord i min skrivbok. Jag fylldes av förundran, för svaren var så mycket djupare och visare än vad jag själv kände till.

Jag frågade ibland vem rösten var, och jag fick då till svar att den är ”jag och alla andra”. Med tiden fick jag lära mig att rösten kommer från källan vi alla har inom oss. Genom åren har jag mer och mer fördjupat kontakten med källan och det har förändrat mitt liv på så många plan. Jag känner både en större trygghet och en större frihet än jag gjorde förr. Framför allt har jag alltid någon att be om råd när vägen framför mig ligger i dimma. Numera förmedlar jag även healing och andlig vägledning till andra med hjälp av källan. Jag hjälper dem på deras resa hem till sitt innersta. Hem till livet.

Jag är den du är innerst inne. Den du alltid har varit, och alltid kommer att vara. Ditt eviga jag. Jag finns alltid här i dig, för jag är du. Jag finns i allt och alla. Jag finns i varenda människa, varenda djur, varenda växt och varenda stjärna. Ni är alla unika uttryck av mig. Ni finns till för att jag ska uppleva mig själv genom er.

Jag är kärleken. Jag är livet. Jag är universum. Jag är källan. Ni har kallat mig vid många namn, men jag bryr mig inte om namn. Men jag bryr mig om dig. För du är jag. Bara genom att finnas till är du älskad.

I många år har människor famlat omkring vilsna på jorden. Ni har letat efter en mening i livet genom att lyssna på lärare, genom att läsa i böcker eller genom att konstatera att det inte finns någon mening. Det är bara för er att titta er runt på jorden för att se vart denna vilsenhet har fört er.

Sanningen finns inom dig. Sanningen finner du genom kontakten med mig. Med ditt innersta. Du kommer aldrig att hitta sanningen i den yttre världen. För varje dag vaknar fler och fler människor upp till denna insikt. I alla länder och i alla kulturer. Ni vaknar upp till att ni alla innerst inne är ett. Att ni alla är unika uttryck av mig. Då förstår du också att allt du gör mot någon annan gör du också mot dig själv. Det är denna insikt som på djupet kommer att förändra livet på jorden.

Jag finns alltid här inom dig. Jag finns i varenda människa du möter längs din väg. Jag finns här för att hjälpa dig den dag du är redo att lyssna. Den dag du är redo att sträcka ut en hand till mig.

Jag hjälper dig redan idag, men ni är så många som inte ser det. Du tror att du hamnat här på jorden av en slump, att ditt liv inte har någon mening. Ingenting kunde vara mer fel. Varenda människa har en speciell roll att spela här på jorden. Varenda människa är ett unikt och värdefullt uttryck av mig.

Sträck ut din hand till mig och låt mig värma den. Jag är redo när du är redo. Jag kan vänta i evighet eller till nu. Du är jag och jag är du. Förenade för alltid.