kärleken
Djupt, djupt in i kärleken. Djupt, djupt in i kraften. Djupt, djupt in i visdomen. Djupt, djupt in i cellerna. Djupt, djupt in i moder jord. Djupt, djupt in i vår inre gudomlighet…

Gårdagens gudinnecirkel var djup. Transformerande. Magisk. Jag tror ingen av oss hade ord för vad som hände. Det var långt bortom orden. Efteråt hade jag en känsla av vördnad. En vördnad över att få dela detta djup med andra kvinnor. Dela vår sanna essens med varandra. Minnas.

När jag började förmedla healing var det mjukt och fint och helande. Numera är det så oändligt mycket djupare. Oändligt mer transformerande. En del drar öronen åt sig. Det blir för djupt. I vårt samhälle är vi vana vid att skrapa på ytan. Leva i vårt huvud. Styras av våra rädslor. Mitt arbete är tvärtom. Djupt in i kroppen. Djupt in i moder jord. Djupt in i gudomligheten. Det är inte alltid lätt. Tvärtom. Men det är så värt det. För när vi transformeras på djupet förändras inte bara vi själva och våra liv. Det skapar ringar på vattnet. Det helar generationerna som kom innan oss och de som kommer efter oss. Helar våra systrar och bröder runt vår jord. Helar vår jord. Ja, det är inte alltid lätt, men det är så rätt. Rätt för dig som vill få tillgång till livets hela sprakande färgpalett. Rätt för dig som vill vara med och skapa en skönare och grönare värld för oss alla.

Vill du också vara med på denna resa? Varmt välkommen till nästa gudinnecirkel i Alnarp mellan Malmö och Lund. Du är även varmt välkommen till mina gudinnesessioner i Alnarp och på distans.