våra barn är våra lärare

Älskade barn. Att uppfostra era barn. Det får ni lära er att ni ska göra. Men tänk om det är tvärt om – tänk om era barn kommit hit för att uppfostra er? För att väcka er ur den slummer ni lever i? Där ni har glömt vem ni är. Där ni har glömt varför ni är här.

Era barn är era lärare.

Er uppgift är att vägleda dem i denna värld, men inte att begränsa dem.

Er uppgift är att ge dem mat och kärlek, men utan att kväva dem.

Er uppgift är att låta dem följa sitt hjärtas röst, även när den går dit ni inte önskar.
Ditt barn är en evig själ som valt att födas genom dig.

Ditt barn har inte valt att leva sitt liv för din skull. Ditt barn har inte valt att uppfylla dina förlorade drömmar. Ditt barn har inte valt att vandra i dina bojor.

Vägled ditt barn, men när tiden är kommen är det tid att släppa kopplet ni så många fortfarande håller hårt i.

Vuxenvärlden har fört jorden till ruinens brant. Barnen är här för att förändra riktningen. För er alla.

***

Texten ovan kommer från min bok Ett brev från gudinnan, en bok jag kanaliserat från den gudomliga gnistan vi alla har i hjärtat. Boken hjälper oss att mer och mer hitta hem till kärleken i vårt hjärta, och att tillsammans skapa en skönare värld för oss alla.

Texten här ovan är en av mina favoriter, för den har ett så oerhört viktigt budskap. Jag är evigt tacksam att jag började se mina barn som mina lärare redan när de var små. De har lärt mig mer än det går att beskriva med ord.

Läs mer om boken Ett brev från gudinnan

(Från 2020-09-26)