vår inre guru

Ibland får jag frågan om vem som är min guru. Svaret är att min guru finns inom mig. Min inre gudinna. Det gudomliga, såsom hon uttrycker sig genom mig.

Du har också en guru inom dig. Din inre gudinna. Det gudomliga, såsom hon uttrycker sig genom dig.

För mer än tio år sedan bad jag universum om hjälp från djupet av mitt hjärta. Då kom jag i kontakt med rösten från min inre gudinna, och hon har varit min lärare och vägledare sedan dess. Hon har förändrat mitt liv och min livssyn på fler sätt än det går att beskriva med ord. Hon har förändrat allt.

Med tiden vägledde hon mig till att mer och mer dela med mig av mina magiska upplevelser och den vägledning jag kanaliserar från henne. Numera är det även mitt arbete. Hon har lett mig hit steg för steg, och hon fortsätter leda mig steg för steg. På min väg. Den väg jag är här för att vandra.

Min väg just nu är att vandra med mina rötter djupt nere i moder jord. Att känna hennes hjärtslag i mitt hjärta. Hennes urkraft i min livmoder. Att vila min kropp mot hennes kropp. Att dansa, sjunga och trumma till hennes rytm. Att lyssna till hennes ord och förmedla dem vidare. Att låta hennes kärlek strömma genom mig och ut i världen.

För mig är gudinnan och moder jord ett. När jag lyssnar till min inre gudinna är det samma röst som talar till mig genom träden, genom vinden och genom havet. Den röst som kallat på mig så länge jag kan minnas.

Hon finns även där, inom dig, vare sig du hör henne eller inte. Hon hittar sitt sätt att nå fram till dig. Hon uttrycker sig genom dig. Hon leder dig på din väg. Den väg som just du är här för att vandra.

(Från 2019-02-25)