Tack, mitt vackra barn.
Tack för att du lever här på min kropp.

Tack för att du visar mänskligheten hem igen.

Hem till enighet, istället för strid.
Hem till kärlek, istället för hat.
Hem till tro, istället för misstro.

Varmt välkommen mitt barn.
Vila här i min famn.
Ta emot min kärlek.
Min kärlek till dig, och till alla mina barn.

Ja, jag älskar varenda en av er.
Ni är mitt kött och mitt blod.
Födda ur min kropp.
Hur skulle jag inte kunna älska er?

Men ni skadar mig.
Ni späker mig.
Ni utarmar mig.

Vakna, mina älskade barn.

Se att ni gräver er egen grav
när ni skadar mig.

Vakna, mina älskade barn.

Se min skönhet,
mitt överflöd,

min grönska.

Jag när varenda en av er

den dag ni slutar bråka.
Min kropp har mer än väl
till varenda en av er.

Älska mig,

mina barn,
såsom jag älskar er alla.

Vakna, mina älskade barn.
Låt oss se varandra på djupet.
Låt oss förenas i kärlekens famn.

Detta budskap kom från moder jord via detta magiska gudinneträd i Alnarpsparken i förra veckan. Jag kände hennes kärlek så omfamnande, och jag kände sanningen i hennes ord så hjärtskärande.

Vi står vid ett vägskäl i våra dagar. Antingen kör vi livet här på jorden i botten, eller så vänder vi om. Hittar ett annat sätt att leva.

I helgen var jag i Finland och höll i en moder jord-dag om inre omställning. För om det är något jag lärt mig med tiden så är det att djupgående förändringar börjar inom oss. När vi hittar hem till vårt innersta kan vi se oss själva i varandra, i djuren, i naturen, i jorden… Då vill vi varandra väl, djuren väl, naturen väl, jorden väl. Då kommer omställningen till ett hållbart levnadssätt på naturlig väg.

Under dagarna i Finland träffade jag flera kloka själsvänner som ägnar sina liv åt omställning på olika plan. Var och en på sitt sätt. Var och en med sina gåvor. Jag fick så många intryck och insikter med mig hem.

Vi sår alla frön i varandra. Vi lär alla av varandra. Tillsammans skapar vi ett hållbart levnadssätt för jorden och för alla hennes barn. Tillsammans förändrar vi världen.

(Från 2019-05-16)