Odensjön
Ett starkt transformerande ljus har strålat över vår jord den senaste tiden. Den mest kraftfulla dagen tillbringade jag bland annat med att bada här i magiska Odensjön, en sjö som förr ansågs vara bottenlös och ha en hemlig gång till kryptan i Lunds domkyrka. Hur det än är med den saken så älskar jag både Odensjön och kryptan…

Många tankar har gått till den transformerande resa jag varit på under de senaste tio åren. Innan dess var jag rädd för så mycket. Rädd för att vara annorlunda. Rädd för att göra andra människor upprörda. Rädd för att prata inför människor. Rädd för mörker. Rädd för att vara ensam. Ja, du förstår vidden…

Allting började förändras när jag steg för steg började öppna upp för mina gåvor och stiga in i min livsuppgift. Öppna mitt hjärta, och öppna upp för den feminina kraften i min livmoder. Det förändrade allt.

Jag har för länge sedan tappat räkningen på hur många gånger jag blivit kallad “modig” på senare år, och en del av mig blir lika förvånad varje gång. Jag, modig? Men samtidigt kan jag nu se hur mitt öppna hjärta och den feminina kraften får mig att leva på ett annat sätt än förr. Ja, jag kan fortfarande bli rädd ibland, men jag gör det ändå. Övervinner mina rädslor.

Jag tänker på allt jag gjort på senare tid som jag aldrig hade vågat göra förr. Tälta själv. Ta midnattsdopp med universum och moder jord som sällskap. Hålla i cirklar. Skriva och dela texter som jag vet kan uppröra folk. Kanalisera vägledning och förmedla healing från det gudomliga. Prata om min djupa kärleksrelation med moder jord. Hjälpa kvinnor hitta hem till den feminina kraften i livmodern…

Jag ser hur mycket friare mitt liv är nu, och hur mycket mer jag kan hjälpa dem som kommer i min väg. “Du är här för att hela moder jord och alla hennes invånare…” Ja, det är det jag gör nu, tack vare denna resa. Med mina gudinnesessioner. Med mina gudinnecirklar. Med mina texter. Med min sång. Med healingen jag förmedlar. Med vägledningen jag kanaliserar. Med min trumma. Med min kärlek. Med min kraft. Med mitt mod.

Jag är så tacksam när jag ser hur min resa hjälper andra människor. Får dem att stråla av kärlek. Får dem att hitta hem till sin kraft. Får dem att släppa sina rädslor. Får dem att stiga in i sin livsuppgift.

Allt vi är och allt vi gör sprids som ringar på vattnet. Låt oss sprida kärleksfulla ringar. Tillsammans förändrar vi världen.

Läs gärna mer om hur jag kan hjälpa dig.

(Skrivit 2018-08-05)