glans

En av de finaste gåvor vi kan ge våra medmänniskor, det är att beröra deras hjärtan. Idag påmindes jag om en själ som berörde så många människors hjärtan, och gör det än idag.

I förmiddags kanaliserade jag en gudinnemeditation till en av er. Jag hade planerat att kanalisera meditationen i flera dagar, men alltid hände något som gjorde att det inte blev av. Men idag var det dags. Precis när jag skulle börja kanalisera meditationen började klockorna ringa i Maria Magdalena kyrka. Kändes fint. Symboliskt. Ja, det var dags nu.

Precis som jag brukar, så såg jag med mitt inre seende det jag kanaliserade. Jag såg ring efter ring efter ring med strålande kvinnor. Maria Magdalena. Moder Maria. Mormor Anna. Freja. Hel. Inanna. Afrodite. Isis. Quan Yin. Ring efter ring efter ring av strålande kvinnor som vandrat på vår jord, och berört så många människors hjärtan. Kvinnor som gått till historien, och blivit myter och legender. Men min inre blick landade på en kvinna som strålade en kärlek så ljuv att mina tårar började rinna. Prinsessan Diana. Hennes plats bland de andra kvinnorna var så självklar. Visst är hon en av dem. Hon berörde så många människors hjärtan under sitt liv här på jorden. Hon berör människors hjärtan än idag, och hon lever vidare på jorden i sina barn och barnbarn. Ja, hon berörde mig djupt där i meditationen. Hennes kärlek fick mitt hjärta att mjukna än mer.

När jag skickat iväg meditationen öppnade jag webbläsaren. Och där stod det att idag är det Dianas födelsedag. Idag skulle hon ha fyllt sextio år om hon fått fortsätta vandra här på jorden. Inte konstigt att det var meningen att jag skulle kanalisera denna meditation just idag. Det var hennes sätt att visa att hon är med oss än idag. Vakar över oss än idag. Skänker oss kärlek än idag.

Jag frågade henne om hon har något budskap till oss i vår tid, och här är hennes svar.

Älskade vänner. Det är tid för era hjärtan att slå ut i blom. Att sprida kärlekens doft till alla omkring er. Att vara gudinnan på jorden, så som jag var. Detta är inte en tid att hålla inne, att hålla tillbaka, att hålla igen. Nej, detta är en tid att stråla. Att stråla i all din glans. I all din kärlek. I all din härlighet. Det är så du förändrar världen. Från hjärta, till hjärta, till hjärta. Börja nu. Nu. Stråla. Stråla. Stråla. Men kärlekens glans.

Tack Diana. Tack för allt du var och för allt du är. Tack. Tack. Tack.

(Från 2021-07-01)