sanning

Vi lever våra liv på en skör lina just nu. Kanske känner du också att det är outhärdligt med allt som inte känns sant i ditt hjärta. Kanske känner du också att ditt hjärta kallar dig hem. Kanske känner du också att ditt hjärta ber dig att stå helt i din sanning.

Vi lever i en tid då alla gamla mönster återigen kommer upp till ytan. För mig har det handlat om samma gamla vanliga visa – min önskan om att ”vara normal”, att ”passa in”, att inte uppröra andra, att göra alla andra nöjda… Vad har de alla för en gemensam följd? Att jag inte står i min egen sanning. Och när jag inte står i min sanning smärtar det numera något oerhört, både från mitt inre och från mitt yttre.

Jag har gråtit så oerhört många tårar för att än en gång släppa taget om dessa mönster. Stå upp för mig själv och för den jag är. Den jag är ämnad att vara på jorden.

Jag är här för att hjälpa till vid det feminina uppvaknandet här på jorden. Att släppa taget om allt som inte längre fungerar i vårt samhälle, och hitta tillbaka till det som en gång var. Det innebär att ifrågasätta allt som är. Allt. För vi lever i ett oerhört dysfunktionellt samhälle. Vi lever oerhört dysfunktionella liv där vi skadar och tar död på både oss själva, varandra och vår jord.

Det är tid att hitta hem igen. Att hitta hem till vårt hjärta. Att hitta hem till vår feminina kraft. Att hitta hem till gemenskapen. Att hitta hem till vår enhet med varandra och med jorden.

Det är denna resa jag är här för att hjälpa till med. Det innebär att jag ”inte är normal”. Det innebär att jag ”inte passar in”. Det innebär att jag upprör en del människor. Det innebär att jag definitivt inte gör alla andra nöjda… Men det finns inget annat alternativ för mig längre. Jag kan inte längre hålla mig själv tillbaka. Det gör för ont.

Så jag fortsätter gå. Den väg jag är ämnad att gå. Kärlekens väg. Fredens väg. Hoppets väg. En väg som förändrar livet här på jorden i grunden.

Tack till varenda en av er som vandrar denna väg med mig. Nu går vi. För vår egen skull. För våra barns skull. För vår omvärlds skull. För jordens skull.

Nu går vi.

Varmt välkommen att läsa mer om hur jag kan hjälpa dig.