ros utslagen
Så mycket händer på er jord nu, så mycket ni inte kan se. Ni väcks upp på cellnivå. Ni börjar vibrera inifrån på ett ännu djupare plan. Det gamla darrar, dallrar, förtvinar. Det kan vara smärtsamt, det känner många av er. Det gör ont när knoppar brister. Det känns. Många av er har upplevt detta under sommaren, och många av er ännu längre än så.

Bara sitt med smärtan när den kommer, gå inte in i den, utan låt er ledas genom den för att komma ut på andra sidan. När smärtan får komma upp till ytan kan den läkas och släppas.

Smärtan kan kännas både fysiskt och känslomässigt. Låt den komma. Låt den helas. Smärtan som är alla de nertrycka känslor och tankar ni haft genom detta liv, men även genom många tider och dimensioner. Allt ska upp nu. Det egna, och det kollektiva. Många av er läker era förfäder och förmödrar, både själsliga och kroppsliga. Låt allt få läkas.

Vad händer på andra sidan? Där händer du. Den du är kan slå ut som den blomma du är. Som den fjäril du är. Som den underbara jordängel du är. Ja, ni har alla gud inom er. Ni är alla en skimrande gudomlig varelse.

Ert samhälle har dolt denna sanning för er under en så lång tid. Så långt ner att många av er har slutat tro på det gudomliga. Ser på det som en påhittad saga. Men tiden är kommen nu. Tiden är kommen för dig att stiga in i ditt gudomliga ljus, och sprida det ut i världen.

Släpp dina tankar om vad andra tycker och tänker om dig. Släpp dina tankar om vad som händer om du fullt ut stiger in i ditt ljus. Släpp dina tankar om att passa in och vara en god samhällsmedborgare.

För var är er jord på väg om ni fortsätter vandra den väg ni vandrat? Rakt ut i intigheten. Var är er jord på väg om ni ändrar riktning? Till paradiset. Du väljer vägen. Du. För innerst inne är ni alla ett. Valet är redan gjort, men vägen börjar med var och en av er.

Låt den du är i hjärtat leva fullt ut här på jorden. Då förändras livet här på jorden, och ni med henne.

Välkommen hem.

* Från gudinnan i ditt hjärta *

(Från 2019-08-08)