Kärlekens väg med Maria Magdalena

Nu har min kommande bok fått se dagens ljus för första gången. Kärlekens väg med Maria Magdalena. En bok jag kanaliserat från Maria Magdalena det gångna året. En bok som handlar om den väg hon vandrade här på jorden med sin älskade för två tusen år sedan, och den väg som kallar på fler och fler av oss i vår tid. En väg som leder djupare och djupare in i hjärtat och kärleken. En väg som omfamnar både det feminina och det maskulina, det mörka och det ljusa, det kroppsliga och det själsliga, det mänskliga och det gudomliga, det jordliga och det himmelska. En väg som omfamnar allt och alla. En väg som förändrar världen, från hjärta till hjärta till hjärta.

I boken berättar Maria Magdalena om hur de vandrade kärlekens väg på sin tid, och hon ger oss vägledning om hur vi kan vandra kärlekens väg i vår tid. Maria Magdalena förkroppsligade det gudomligt feminina på jorden, och en stor del av boken handlar just om hur vi än mer kan förkroppsliga det gudomligt feminina här på jorden. Men allra, allra mest är boken en djup aktivering, då hennes helande och kärleksfulla ord för oss djupare och djupare in i hjärtat och kärleken.

Jag är så tacksam för att jag har fått föda fram denna bok till världen. Jag är så tacksam för Maria Magdalena, och för att jag vågade säga ja till denna bok som jag kom till jorden för att skriva.

Nu är boken snart redo att stå på egna ben och ge sig ut i världen. Förändra världen. Det sägs att världen bara förändras om vi förändras, och jag känner så djupt i hjärtat hur denna bok har förändrat mig och hur den kan förändra alla som tar den till sitt hjärta.

Så idag välkomnar jag denna bok till jorden. Må den beröra alla hjärtan den kommit till jorden för att beröra.

Varmt välkommen att beställa boken.

Kärleken i mig ser kärleken i dig.

(Från 2021-04-20)