regnbåge

Sedan urminnes tider har jag viskat till människor som haft hjärtan att höra med. Jag har viskat till dem om just den tid ni lever i nu. Den tid då fler och fler börjar höra mina viskningar. Den tid då fler och fler åter vågar höra mina viskningar, och följa min vägledning.

Den tid ni lever i nu är den tid då min regnbågsarmé reser sig upp runt jorden. Människor som hör mina viskningar inom sig. Ibland som ord. Ibland som en känsla. Ibland som en rastlöshet som talar om för dem att det är tid för dem att resa sig. Att skapa förändring.

Den tid ni lever i nu är den tid då mina kärlekskrigare reser sig upp för att slåss för mig och för mina barns överlevnad. De slåss inte med våld. Nej, de slåss med kärlek. Kärlek, kärlek, kärlek. Det kraftfullaste vapnet av dem alla.

Den tid ni lever i nu är den tid då fler och fler reser sig upp för att skapa en ljusare framtid. Tillsammans.

Varmt välkommen att vara med. Du behövs. Varenda en av er behövs. Att skapa paradiset på jorden är ett stort arbete. Och det börjar med dig. Just dig.

Kanalisering från Moder Jord

(Från 2020-03-05)