karleksarme
Kanalisering från moder jord

Varmt välkommen alla vackra själar från universums alla hörn. Tack för att ni har kommit hit. Tack för allt ni har gått igenom för att stå här idag. Redo.

Ni är min kärleksarmé. Det är ni som har kommit till jorden för att förändra allt i grunden. Du känner det i ditt hjärta. Kanske trillar en tår nerför din kind, eller flera.

Det är tid nu. Timmen är slagen. Ingen mer väntan. Inget mer uppskjutande. Här och nu. Nu.
Slut er samman. En enda stor armé av gnistrande, sprakande, färgglimrande själar som är här på jorden av samma skäl. Att återuppväcka livet här på jorden igen i grunden.

Titta varandra i ögonen. Ni känner igen varandra. Varenda en av er. Ni har gjort detta arbete förr, på så många platser, i så många dimensioner.

Släpp allt ni lärt er om mänskliga begränsningar, mänskliga tankar, mänskliga idéer. I hjärtat vet ni att allt är möjligt. Att allt går att skapa om ni är tillräckligt många som vill samma sak.

Och det vill ni. Era hjärtan längtar efter att skapa paradiset här på jorden igen. Ett liv fullt av kärlek, hopp, gudomlighet, jordlighet och äventyr. Ja, glöm inte att livet handlar om att ha roligt!

Timmen är slagen. Se dig omkring. Se dina systrar och bröder.

Länge har ni levt utspridda runt jorden. Länge har ni känt er annorlunda. Länge har ni känt att ni inte passar in.

Jag är här för att säga att det aldrig var meningen att ni skulle passa in. Aldrig någonsin. Ni är här för att skapa förändring. Tillsammans kommer ni att förändra allt, och dra med er resten av mänskligheten.

Innerst inne är ni alla ett. Ni är bara på olika platser på er resa. Inget är mer rätt eller fel än något annat.

Men timmen är slagen nu. Det är tid för förening nu. Återförening.

Ta dina systrar och bröder i handen, och skapa en ny värld.

Timmen är slagen. Ut i världen och sprid kärleken. Tillsammans.

(Från 2019-09-03)