fröna

Maria Magdalena. Det är det namn som så många av er känner mig vid, men jag är så mycket mer än så.

Vem var jag då som Maria Magdalena? Jag var en kvinna, en gudinna, en prästinna. Jag kom till jorden för att visa mänskligheten ett annat sätt att leva. I kärlek. I förening. I enhet med er inre gudinna.

Vid min sida hade jag min älskade, så som jag haft så många gånger förr. Med olika namn. I olika tider. På olika platser.

Vid vår sida hade vi systrar och bröder från universums alla hörn. Tillsammans kom vi återigen till jorden för att skriva om historien. Visa mänskligheten en verklighet bortom patriarkatet.

Vi berörde många människors hjärtan. Så många. Vi förändrade människors liv på så många plan. Oändligt många.

Men vi visste också, vi visste att stora delar av mänskligheten inte var redo för oss. De var inte redo att stiga ur rädslan, och öppna dörren för kärleken. Ja, vi visste att den resa vi gav oss av på skulle bli svår.

Fast vi visste också, vi visste att vi sådde frön i så många människors hjärtan. Frön som skulle gro mer och mer för varje generation. Inte alltid synligt i det yttre, men väl i det inre.

Om du läser denna bok håller fröet på att gro i ditt hjärta. Kanske har det precis börjat gro. Kanske har det redan kommit en bit på vägen.

Jag vandrade på jorden som Maria Magdalena för att du i denna stund skulle läsa denna bok. Och påminnas. Påminnas om vem du är. Påminnas om vem vi alla är.

***

Texten kommer från en bok jag kanaliserat från henne till oss, Kärlekens väg med Maria Magdalena. Ja, nu kallar hon på oss, mer och mer för varje dag. Och tänk att hon numera har en alldeles egen dag, just idag, den 22 juli. Det tog nästan två tusen år, men bättre sent än aldrig.

I denna bok hjälper hon oss att vandra den väg hon vandrade då, kärlekens väg, och framför allt hjälper hon kärleksfröet i vårt hjärta att gro.

Varmt välkommen att köpa boken.

Kärleken i mig ser kärleken i dig.

(Från 2021-07-22)