Budskap från Maria Magdalena

Systrar och bröder runt jorden. Det är tid för er att resa er. Det är tid för er att resa er upp, och låta ert inre ljus skina ut över världen. Tiden är kommen nu. Ditt ljus behövs. Ja, just ditt ljus.

För två tusen år sedan vandrade jag på jorden med min älskade. Vi banade väg för den tid ni lever i nu. Där ytterligheter möts, för att förenas i enhet.

Det är så mycket mörker som syns omkring er överallt. Det är så lätt att tappa hoppet. Men vet du varför allt detta mörker nu syns överallt? För att ert inre ljus lyser klarare och klarare. Det som tidigare gömdes i skrymslen och vrår blir nu fullt synligt.

Och det gör ont. Det gör ont att se alla hemskheter som sker på er jord. Men vet du vad? De har funnits där länge. I tusentals år. Förgiftat både er inre värld och er yttre värld.

Nu syns allt det mörkna, dunkla, bedrövliga. Och nu när det syns kan ni läka det. Läka det med ert ljus. Läka det med kärlekens ljus.

Ju mer du lyser, ju mer mörker omkring dig belyses. Häng inte upp dig på allt du ser, utan fortsätt lysa istället. Starkare, och starkare, och starkare. Det är så du förändrar världen.

Och kalla på oss. Kalla på oss, alla era hjälpare i andra dimensioner. Vi finns så nära, så nära. Vi hjälper er. Om och om igen.

Minns i ditt hjärta. Minns i ditt hjärta att du längtade efter denna tid. Denna tid då allt skakas om, för att landa på plats igen. På rätt plats. I kärlek. I förening. I enhet.

Enhetens tid närmar sig. Låt inte det du ser framför dina ögon säga dig något annat. För i hjärtat vet du. I hjärtat vet du att enhetens tid står för dörren. Välkomna den, med en öppen famn.

(Från 2020-09-16)