spiral
“Det känns ända in i benmärgen”. “Alla mina celler vibrerar.” “Det satte fart på gravitationskraften.” “Jag har fått healing förr, men det här är så mycket starkare, så mycket mer fysiskt.” Det är några av de kommentarer jag fått under gudinnesessionerna på senare tid.

Ibland får jag frågan vad den healing jag förmedlar heter. Sannningen är att jag inte har något namn på den. Inför sessionerna går jag djupt in i mig själv. Ber att få vara en kanal för källan och moder jord. Ber att personen som kommer ska få just vad den behöver. Det är därifrån jag förmedlar healingen. Det är därifrån jag kanaliserar vägledningen.

Under gudinnesessionerna är det framför allt den feminina kraften som kommer igenom mig. Den kraft som finns i vår livmoder och i moder jord. Den kraft som är livets moder.

Vid healingen går den feminina kraften djupt in i kroppen. Smälter bort de blockeringar som håller tillbaka kärleken i ditt hjärta och kraften i din livmoder. Sätter igång flödet av den feminina kraften i din kropp. Väcker upp dina celler. Väcker upp din kropp. Hjälper dig att förenas med din inre gudinna. Hjälper dig fördjupa din kontakt med moder jord. Hjälper dig att leva med kärleken, kraften och visdomen flödande inom dig, och ut över vår jord. Hjälper dig att bli mer DU.

Kanske får denna healing en dag ett namn, kanske inte. Hur som helst så förändras den från dag till dag, från gång till gång. Ju djupare in i källan och i moder jord jag sjunker, ju djupare blir healingen. Som en spiral som går djupare och djupare och djupare… Livets spiral.

(Från 2018-09-26)