Näckrosor
Upplysning… Under en period trodde jag att det var målet med livet här på jorden. Att gå upp i de högre dimensionerna. Att släppa banden till jorden och till livet här. “Att slippa återfödas.” Ja, såsom vi lär oss i en del av de andliga traditionerna här på jorden. I meditation flög jag högre och högre upp i den gudomliga närvaron. Träffade änglar. Mötte uppstigna mästare. Såg ljuset. Badade i källan. Under en djup meditation fick jag välja om jag ville stanna kvar där i källan, eller komma tillbaka till jorden. Hur underbart det än var i gudomligheten så var valet enkelt för mig. Jorden och min familj.

I samma veva tog mitt blivande barns själ kontakt med mig från källan. Han berättade om sin längtan till jorden, sin längtan efter att få leva det fysiska liv vi lever här på jorden. Med alla känslor, med alla upplevelser, med all mångfald. Där var han i källan, i det gudomliga, och längtade hit – till oss. Nu är han en fysisk och levnadsglad 4-åring som sprudlar av livsenergi. Han njuter av livet här på jorden, och drömmer inte om upplysning. Han var redan upplyst där i källan. Källan vi alla kommer ifrån. Källan vi alla är.

Dessa upplevelser fick mig att förstå att jag lever här på jorden för att jag längtade hit. Hit till vår vackra jord, som är gudinnan i fysisk form. Här på jorden får vi möjlighet att möta det gudomliga i allt, bortom alla färger och former och skepnader som vi så lätt förvillar bort oss i. Vi kan välja att se det gudomliga i jorden, i varandra, i oss själva – eller inte. Valet är vårt. Vi har alla en fri vilja.

Med tiden har jag förstått att min roll här på jorden är att vara en bro. En bro som förenar himmel och jord. Förenar det gudomliga och det fysiska. Förenar det själsliga och det kroppsliga. Numera mediterar jag sällan för att drömma mig bort. Nej, i meditationerna tar jag med det gudomliga hit till oss. Till våra kroppar. Hjälper oss att förenas med vår inre gudinna. Hjälper oss att hitta hem till kärleken, kraften och visdomen vi har inom oss. Hjälper oss att öppna upp för kontakten med moder jord. Mycket av detta arbete går att göra med meditation, healing och kanalisering, men mer och mer annat pockar också på. Trumma. Sjunga. Dansa. Mötas hjärta till hjärta. Tillsammans skapar vi himmelen på jorden.

Vill du vara med på denna resa? Varmt välkommen att läsa mer om hur jag kan hjälpa dig.