gudinnetavla

Kära gudinnan. Det är elva år sedan jag första gången såg denna tavla med dig. Elva år. Det var kärlek vid första ögonkastet. Du väckte något inom mig. Berörde mitt hjärta. Än idag väcker du något inom mig. Berör mitt hjärta.

Ja, tavlan har varit med mig i elva år nu, men det tog några år för mig att förstå att du varit med mig så mycket längre än så. I evigheten. I oändligheten. För du är jag. Min inre gudinna.

Så länge jag kan minnas har du kallat på mig. Från himmelen, från jorden, från hjärtat. Ibland har jag lyssnat. Ibland har jag inte lyssnat. Men du har fortsatt kalla på mig. Om och om igen.

Det var du som fick mig att jag se gud i en fluga när jag var barn. Det var du som fick mig att krama träden och känna kärleken i dem. Det var du som fick mig att stå upp för djuren och naturen. Det var du som fick mig att förstå att barnen är visdomsbärare. Det var du som gång på gång ledde mig till magiska upplevelser som mer och mer förändrade min livssyn.

Och det var du som tog emot mig när jag en vilsen dag bad universum om hjälp från djupet av mitt hjärta. Det var du som då med en tydlig röst började tala med mig från himmelen, från jorden, från hjärtat. Det var du som steg för steg började leda mig på den väg jag kommit till jorden för att vandra.

Det var du som gång på gång ledde mig djupt ner i mörkret för att hitta guldpärlorna där. Det var du som väckte mina gåvor till liv. Det var du som fick prästinnan i mig att vakna. Hon som jag kommit till jorden för att vara. Igen.

Och jag ser nu. Jag ser hur du genom tavlan väglett mig på denna resa. Jag har så många gånger fått höra att min roll som prästinna är att vara en bro som förenar himmel och jord, och det visar du så fint på tavlan. Hur dina rötter är djupt förenade med moder jord. Hur du står med månen i ena handen, och solen i den andra. Hur du är ett med allt. En förenande kärleksbro.

För några år sedan träffade jag konstnären. Hon berättade att motivet bara kom genom henne, till den tavlan var ämnad för. Hon kanaliserade tavlan från dig till mig, precis som jag nu kanaliserar vägledning, healing och aktiveringar från dig till andra. Allt går runt i cirklar. Vi hjälper alla varandra på vägen hem.

Kära gudinnan. Tack för allt du är och gör. Tack för att du nu vaknar i fler och fler av oss. Tack för att jag återigen får vandra i din tjänst här på jorden. Tack. Tack från djupet av mitt hjärta. Tack.

(Från 2020-10-05)