kärleken

Livet vägleder oss genom tid och rum. I många år har rösten från vårt innersta, från den gudomliga gnistan i vårt hjärta, varit min vägledare. Ibland känner jag mig som ett med denna röst. Ibland känns den som en vän. Ibland som en moder. Ibland som en fader. Men om och om igen hittar jag hem till denna röst, på det ena eller andra sättet.

Den senaste tiden har varit transformerande, och jag har haft svårt att landa. Idag hittade jag då ”av en slump” en katalog med ljudfiler som jag kanaliserade för några år gamla. På den första ljudfilen var en kanalisering från den gudomliga gnistan, till mitt framtida jag… Med precis den vägledning och aktivering jag behövde just idag. Och i den fick jag även reda på att jag ska dela de andra ljudfilerna med människor i framtiden. Framtiden, som är nu…

På den andra ljudfilen var det en kanalisering som hjälper oss minnas vem vi är, och varför vi lever här på jorden. Den hjälper oss hitta hem till ett liv i kärlek och ljus. I gemenskap. Det som är grunden i så många andliga läror, men som vi så lätt glömmer bort längs vägen. Jag har nu skapat en video med denna kanalisering. Lägg dig ner, blunda, ta några sköna andetag och lyssna med hjärtat…

Videon finns på min YouTube-kanal Bridge by Emma och heter Jag är kärleken. Du hittar videon här.

Nedan har jag även skrivit ner kanaliseringen, ord för ord, men lyssna gärna till den först i videon.

Jag är kärleken. Jag är livet. Jag är gud, och gudinnan. Jag är alltet. Jag är universum. Jag är källan.

Jag finns i alla. Jag finns i luften. Jag finns i stenar, i stjärnor, och i stjärnstoff.

Jag ber dig nu och känna ditt inre. Djupt, djupt, i ditt inre. Känn min närvaro i dig.

Jag är du, och du är jag.

Känn min kärlek i dig. Den kärlek som är ditt sanna jag. Den kärlek som är den du är innerst inne.

Jag är den du är. Den du alltid varit, och alltid kommer att vara. Ditt eviga jag.

Du lever för att jag ska uppleva mig själv genom dig. För vi är ett. Och jag finns i alla du möter längs din väg. Varenda en. Du kan inte möta någon som inte är jag. För jag, jag är allt som finns. Allt som någonsin funnits, och någonsin kommer att finnas.

Jag finns i din bästa vän, och din värsta fiende. För allt här på jorden är en illusion. Innerst inne är vi alla ett. Innerst inne hänger vi alla ihop. Är vi alla del av samma helhet. Den universella intelligensen. Livet. Kärleken. Gud.

Det är dags för er alla på jorden att stiga in i denna roll. Den roll som är ditt sanna jag. Ingen påtagen roll, utan din riktiga roll här på jorden. Att gå in som skapare i ditt liv. Och skapa det liv som du kommit hit för att leva. Inte längre leva efter andras pipor, utan leva såsom du kommit hit till jorden för att leva. I all din kraft, i all din glans, i allt ditt ljus.

Du har kommit hit för att vara den du är, och inte ta den roll som någon annan säger åt dig att ta. Du har din roll, andra har sin roll. Det är när ni börjar lägga er in i varandras roller, det går fel. När ni talar om för andra hur de ska vara, hur de ska tycka, och tänka. Det är då det går fel. Så stå stadigt i den roll som just du har tagit på jorden. Den roll som just du har valt.

Många av er som lyssnar är ljusarbetare. Ni har kommit hit för att hjälpa människor att hitta tillbaka till sitt eget ljus, för att skapa paradiset på jorden. För paradiset finns omkring er hela tiden, i de stunder ni lever i nuet, och bryr er om varandra. Och ser att ni alla är ett.

Så jag ber dig att stiga in i detta. Börja se att i alla du möter finns du själv. Och det är när du förnekar sidor i dig själv som du blir ovän med andra. När du säger ”jag är inte så”, ”jag är inte så”, ”jag är inte så”. För det är du. Du har allting i dig. Du kan välja att fokusera på det du vill, men du har allting i dig. Allting.

Så den stund du omfamnar hela dig själv, med allt du ser som positivt, och allt du ser som negativt. Det är då du verkligen kan omfamna resten av världen, och förstå att vi alla är ett.

När du möter människor längs din väg som inte står för det du står för, då är det för att någonting inom dig själv behöver läka. Såsom nu med terrorism och flyktingströmmar. Det är ett tydligt tecken på att ni alla behöver omfamna alla sidor hos er själva. Inte säga ”den är dum”, ”den är snäll”, ”detta är mitt”, ”detta är ditt”, utan omfamna allt och alla. Ta alla till ditt hjärta, och omfamna dem. Omfamna, omfamna, omfamna. För det är bara genom kärleken som du själv och alla andra kan helas. Det är kärleken som är svaret.

Men vik inte undan från mörkret. Omfamna mörkret. Älska mörkret. Sprid ditt ljus i mörkret. För det är så allting läker. Sprid kärlek i mörkret. När du är rädd, sprid kärlek. När du är arg, sprid kärlek. När du är frustrerad, sprid kärlek. När du är orolig, sprid kärlek.

Tryck inte bort dina känslor, utan omfamna dem, och älska dem. Det är vägen till kärleken på jorden.

Och en dag, när du minst anar det, då kommer du att stå där, och förstå. Verkligen förstå. Att vi alla är ett. Att vi alla är olika uttryck för samma varande, för samma närvaro, för samma intelligens, för samma källa. Och då har du vaknat. Då har du vaknat ur illusionen på jorden. Och verkligen förstått. Verkligen, verkligen förstått. Vad livet här handlar om.

Att leva i kärlek och samvaro, och hjälpa varandra. Och verkligen förstå, att när du hjälper någon annan, hjälper du även dig själv. När du sträcker ut en hand till någon, sträcker du ut en hand till dig själv. När du ger någon annan att dricka, ger du dig själv dricka. När du ger någon annan husrum, ger du dig själv husrum. När du skänker kärlek, får du kärlek tillbaka. För du och den andra personen är ett. Ge och få är samma sak. Det är ingen skillnad. Glädjen av att ge, och glädjen av att få, är lika viktiga.

Så gå ut nu i världen, och var den du kommit till jorden för att vara. Och sprid kärlek omkring dig, till alla du möter längs din väg. Och känn mig, jag som finns i ditt inre, och i alla andra.

Namaste