angel

Jag har haft magiska upplevelser sedan barnsben. Jag kände närvaron av en kärleksfull kraft och jag upplevde närvaron av varelser från andra dimensioner omkring mig. Mina upplevelser visade mig att livet är så mycket större än vi får lära oss i skolan och i samhället, men samtidigt ville jag passa in. Jag gjorde därför mitt bästa för att inte låtsas om mina djupa upplevelser av livet.

Många år senare gav jag mig ut på en inre resa. Jag kom i kontakt med rösten från källan vi alla har inom oss, jag fick åter kontakt med mina släktingar som lämnat jordelivet och jag började få vägledning från en av mina andliga guider. Jag kände fortfarande av närvaron av andra varelser från andra dimensioner omkring mig, men jag var lite rädd för dem eftersom jag inte visste vem de var och vad de ville.

En dag sa rösten från mitt inre till mig att anmäla mig till en 1-årig andlig utbildning. Efter många om och men anmälde jag mig till den. Vi började varje kurshelg med att dra ett änglakort. Änglakort är kortlekar där varje kort har en fin bild och ett budskap. Man håller korten med baksidan uppåt och låter intuitionen välja vilket kort man ska ha. De första gångerna drog jag kort mest för att det var roligt. Efterhand började jag upptäcka att de budskap jag fick verkligen sa något om den situation jag var i just då. Jag började uppskatta dessa stunder och jag köpte en egen kortlek att ha hemma.

Läraren ledde oss i guidade meditationer. De första gångerna upplevde jag att det var ganska lätt att följa med i vad hon sa, men efterhand var det som om något annat tog över. Jag försökte följa med i vad läraren sa, men istället hamnade jag i andra världar. En gång fann jag mig själv sittandes på en bänk. Plötsligt såg jag en överjordiskt strålande och vacker varelse komma emot mig. Han utstrålade en enorm kraft, och jag kände mig liten och blyg. Jag frågade vem han var och då sa han att jag redan vet det. Jag sa då att jag inte alls vet vem han är. Då sa han skämtsamt att jag kan kalla honom Kurt så länge… Jag skrattade gott åt det – han lyckades verkligen avdramatisera hela situationen. Det är inte något fel på namnet Kurt, men namnet kändes helt fel på denna strålande och vackra varelse.

Under en annan guidad meditation kom det en strålande varelse som tog min hand och flög upp med mig genom himlen. Plötsligt var vi omgivna av mängder av varelser som alla hade ett ofantligt skimmer omkring sig och var mer som ljus än fysiska kroppar. Samtidigt fylldes luften omkring oss av en helt fantastisk sång, vackrare än någonting jag hört förut. Jag var förstummad. Min inre röst sa till mig att vi kommit till änglarnas värld. Änglarna? Mitt intellekt hade i många år sagt till mig att änglar är påhittade varelser från religionens värld. Dessa varelser jag var omgiven av var minst sagt levande.

Veckorna framöver hittade jag små staplar med mynt på olika platser. Det kunde ligga tre, fyra mynt i en fin stapel i vår rabatt, på lekplatsen, vid vägkanten eller var än jag råkade vara. Jag var förbryllad över dessa mynthögar, jag kunde inte komma på någon logisk förklaring till dem. Jag började även se små vita fjädrar här och var. Jag tänkte att det var fåglar som tappat dem, men ofta hittade jag fjädrarna på oväntade platser. Nästa kurshelg drog jag ett änglakort som vanligt, men när jag läste texten fick jag rysningar. På kortet stod att änglarna har skickat mig mynt och fjädrar för att visa sin närvaro för mig. Jag inser nu att jag behövde få dessa fysiska tecken för att äntligen öppna upp mitt hjärta för änglarna. Med tiden förstod jag att änglarna alltid funnit omkring mig, men jag hade stängt mitt hjärta för dem.

Tiden gick. Jag fortsatte träffa änglarna i meditationer och jag drog änglakort ibland, men jag försökte aldrig kanalisera meddelanden från dem såsom jag gjorde från källan och min guide.

En dag slog jag upp medlemstidningen i min bokklubb. Jag såg en annons om en änglalärare som skulle hålla kurs i min grannstad. Min inre röst sa direkt till mig att jag skulle dit även om jag aldrig hört talas om läraren. Det visade sig vara ett riktigt lyckokast. Det var underbart att tillbringa flera dagar i änglarnas närvaro. Under kursens gång vågade jag äntligen öppna upp mig och kanalisera meddelanden från änglarna. Läraren förmedlade meddelanden direkt från änglarna till några av oss deltagare. Jag trodde inte jag skulle få något meddelande och jag blev därför förvånad när han riktade sig till mig. Det han förmedlade etsade sig fast i mig, men tog lång tid att smälta. Han sa att han brukar säga till människor att ta det långsamt, men att det är dags för mig att springa. Läraren sa att jag är healer och andlig lärare och att jag har så mycket att uträtta på jorden att det är dags att sätta igång NU. Han berättade att jag ska arbeta med det gudomligt feminina som sprids över jorden nu. Läraren sa till mig att jag har så mycket kraft i mig att det strålar om mig, men att jag gör allt för att dölja mitt ljus för att passa in i min omgivning. Han sa att jag måste våga lita på min kraft och släppa fram den, och strunta i vad andra människor säger. Jag har hört allt både förr och senare, men jag behövde verkligen bli påmind om det där och då.

Sedan änglakursen är änglarna en del av mitt dagliga liv. Numera är de även med mig när jag förmedlar healing och andlig vägledning till andra. Och ljusvarelsen jag blev rädd för under meditationen för många år sedan? Det var ärkeängel Mikael. Han hade rätt – innerst inne visste jag vem han var, men jag blev rädd för all den kraft han utstrålade. Med tiden förstod jag att hans kraft skrämde mig eftersom jag var rädd för min egen kraft. Numera är Mikael alltid med mig i mitt andliga arbete och ser till att bara kärleksfulla ljusvarelser är med under mina sessioner. Hans stora kraft är numera en trygghet både för mig och mina kunder.

Jag avslutar denna blogg med att låta Mikael berätta om änglarna för er som ännu inte stiftat närmare bekantskap med dem:

Vi änglar finns alltid omkring dig, vare sig du känner av oss eller inte. Alla människor har minst en skyddsängel. Skyddsänglarna kan hjälpa er i livshotande situationer, men i andra fall måste ni be oss änglar om hjälp. Vi går inte över er fria vilja. Hitta ditt sätt att skapa kontakt med oss. Använd en änglakortlek och be om ett budskap från oss. Meditera och be att få lära känna oss. Be oss komma till dig i dina drömmar. Vare sig du har medveten kontakt med oss eller inte, kan du alltid be oss om hjälp. Vi finns aldrig mer än en fråga bort, aldrig mer än en bön bort. Vi hjäper dig så gärna i ditt liv.

Vi änglar har inte kroppar på samma sätt som ni människor och vi kan därför vara på många platser och hjälpa många människor samtidigt. Tro därför aldrig att någon fråga är för liten eller för obetydlig för oss. Vi finns här för att hjälpa dig och alla andra under er resa här på jorden.

Varmt välkommen till änglarnas värld.