krans

Glad höst från en återinvigd himmel och jord-prästinna.

Jag blev idag vägledd till en initiering och ceremoni med himmel och jord. Som kulmen på en tuff höst där jag fått hela så mycket i mitt inte, i andra, i vårt kollektiva, och i vår jord. Så många tårar, och så mycket kärlek. Så kraftfullt det var när himmel och jord återigen förenades i djupet av mitt hjärta. Blev ett.

På vägen tillbaka blev jag vägledd till att ta en annan stig, och vad hängde där på ett träd om inte en krans med kottar. En prästinnekrans. Moder jord har allt glimten i ögat när hon vägleder oss.

Jag fick till mig så tydligt idag att det är tid för mig att värdesätta det arbete jag gör. Att inte förringa mitt arbete bara för att det inte passar in i vårt samhälle – det samhälle som jag och så många andra är här för att förändra. Mitt arbete är viktigt, precis som så många andras.

Några meningar fick jag till mig att skriva upp för att påminna mig om det som hände idag, och ett par av dem känner jag även är till många av er. Skriv gärna upp dem och ta med dem i ditt liv:

Jag är här för att sprida mitt hjärtas sanning.

Jag är här för att skapa en värld där jag passar in.

(Från 2019-10-28)