gudinnetavla

Denna tavla hänger i mitt rum i Alnarpsparken där jag har mina gudinnesessioner. En del som kommer till mig fastnar för tavlan redan när de kommer in i rummet. Ställer sig framför den. Berörs av den. Andra reflekterar inte över tavlan förrän i slutet av sessionen. När de försiktigt sätter sig upp på massagebänken, med öppet hjärta, och ofta med tårar i ögonen. Då ser de henne. Hon som precis varit med vid healingen, vid trummandet och vid den kanaliserade vägledningen. Hon som berört deras hjärtan. Gudinnan.

Jag såg denna tavla på en konstrunda för tio år sedan. Det var kärlek vid första ögonkastet. Tavlan kallade på mig. Gudinnan kallade på mig. Det var inte förrän flera år senare som jag fick höra från konstnären att motivet bara hade kommit till henne, för att nå den som tavlan var ämnad för. Mig.

Nu när jag ser tillbaka kan jag se att gudinnan alltid har kallat på mig. I mitt hjärta. I min kropp. I jorden. I oändligheten. När jag såg tavlan där på konstrundan, då hade gudinnan redan börjat vakna i mitt hjärta. Året innan hade jag känt mig så vilsen att jag till slut bad universum om hjälp. Gudinnan svarade då på min bön med en kärleksfull röst från djupet av mitt hjärta. Sedan dess har jag kanaliserat vägledning från henne. Först till mig själv, och med tiden mer och mer till andra. Det är från henne jag skrivit min bok Ett brev från gudinnan.

När jag nu ser på tavlan kan jag se varför gudinnan skapade denna tavla till mig genom konstnären. För att påminna mig om den väg jag hade framför mig. För att påminna mig om varför jag kommit till jorden.

När jag nu ser gudinnan här på tavlan. Hur hon står i sin feminina kraft, men rötterna djupt förankrade i jorden. Med månen i ena handen, och solen i den andra. Med håret bland stjärnorna. I den oändliga kärleken. Omgiven av både ljus och mörker. Yin och yang. Ett med allt. Ja, jag kan nu se att min livsresa har handlat om att mer och mer hitta hem till henne. I mitt hjärta. I min kropp. I jorden. I oändligheten.

När jag nu ser gudinnan här på tavlan. Då kan jag se att jag är ett med henne när jag förmedlar healing. När jag förmedlar healing med den feminina kraften från moder jord. När jag förmedlar healing med ljuset från solen, månen och stjärnorna. När jag förmedlar healing med den oändliga kärleken. Ju djupare förenad jag är med gudinnan under healingen, ju djupare blir healingen.

Gudinnan finns inom oss alla. Hon kallar på fler och fler av oss. Vill vakna upp inom oss. När jag frågar de som kommer till mig varför de kommer så är det vanligaste svaret ”mitt hjärta sa till mig att komma hit”. Ja, gudinnan leder dem till mig så att jag kan hjälpa dem att än mer hitta hem till henne. I hjärtat. I kroppen. I jorden. I oändligheten.

För det är när vi låter henne leva i oss. När vi låter hennes kärlek, kraft och visdom verka genom oss. När vi känner oss som ett med henne. När vi känner oss som ett med allt och alla. Det är då livet här på jorden kommer att förändras i grunden. Och det är vad denna väg på djupet handlar om. Att skapa himmelen på jorden. Ett hjärta i taget.

(Från 2019-11-06)