lidande

Älskade barn. Det finns en fråga som många av er ställer. Hur kan gud finnas med tanke på allt lidande som finns på jorden idag? Det är en stor fråga. En fråga med många perspektiv.

Som förälder kan du rusta dina barn på bästa tänkbara sätt. Ge dem allt de behöver innan de ger sig ut i livet. Steg för steg. Till slut lämnar de hemmets trygga vrå för att skapa ett nytt liv i vuxenvärlden.

Du kan fortsätta älska dem, du kan fortsätta finnas där som en trygg famn för dem, men de är fria att göra sina egna val. Skapa sitt eget liv. Skapa sin egen värld.

Precis så är det med människornas värld och den skapelse ni ska­pat tillsammans.

Inom er har ni all den kärlek, kraft och visdom som finns i mig. Jag finns alltid inom er med en öppen famn.

Ni kan välja att öppna era hjärtan för ert oändliga jag. Leva där­ifrån. Eller vända ert oändliga jag ryggen och skapa en värld ut­ifrån separation från alltet.

Mänskligheten har i mångt och mycket valt den senare vägen. Det är ett val som gjorts om och om igen, men som inte är slut­giltigt. Ni kan alltid välja om. Välja att skapa en ny värld.

Det är denna resa mänskligheten är mitt uppe i just nu.

Fler och fler människor vaknar upp till sitt oändliga jag. Börjar utforska nya sätt att leva. Samtidigt som delar av mänskligheten fortfarande lever sitt liv utifrån separation.

Det uppstår gnisslingar.
Det uppstår konflikter.
Det uppstår meningsskiljaktigheter.

Det är en del av resan. Resan hem. Hem till den ni är. Hem till den vi alla är.

Jag välkomnar er där. Med en öppen famn.

***

Texten ovan kommer från min bok Ett brev från gudinnan, en bok jag kanaliserat från den gudomliga gnistan vi alla har i hjärtat.

Texten här ovan har jag blivit påmind om så många gånger i år. När världen omkring oss känns galnare och galnare, då finns det bara en hållbar väg framåt, och den går djupt, djupt in i hjärtat. Ett brev från gudinnan hjälper oss på denna väg.

Varmt välkommen att beställa boken

(Från 2020-10-04)