förändringens

I denna stund råder förändringens virvelvind på jorden. I denna stund råder förändringens virvelvind i form av ett virus runt er jord. Ja, i just denna stund då dessa ord skrivs.

Förstå mina barn. Förändringar kan göras frivilligt. Eller. Förändringar kan tvingas fram. Det är upp till er. Varenda en av er.

Var och en av er har ett val. Att resa djupt in i ert hjärta, och leva därifrån. Eller. Att lyssna till era snurrande tankar, och handla utifrån rädsla. Det är ett val ni alla har. Var och en av er.

Under lång tid har ert samhälle styrts av rädslor. Djupa rädslor. Oändligt djupa rädslor. Rädslor för att hamna utanför. Rädslor för att det inte räcker till er. Rädslor för att bli övergiven. Rädslor för att dö. Så många rädslor.

I hjärtat är ni alla kärlek. Vi alla kärlek. Om ni lever därifrån kommer dessa rädslor inte längre att ha en plats på er jord.

I denna stund får ni möta era djupaste rädslor. Djupt, djupt, djupt. Så att ni återigen kan hitta hem till kärleken igen. Medkänslan. Omtanken. Gemenskapen. Livet.

När ni lever från hjärtat kan ni skapa en ny värld. En värld som bygger på kärlek. Medkänsla. Omtanke. Gemenskap. Liv.

Förändringens virvelvind hjälper er på denna resa. Låt den svepa bort era rädslor, så att ni återigen kan hitta hem till kärleken.

När ni lever i kärlek behöver inte längre förändringens virvelvind råda över er jord.

Då kommer en ny värld att födas fram. Bortom förändringens virvelvind. I lugnet och stillheten. I paradiset. I himmelriket på jorden.

***

Ja, det finns så många perspektiv på vad som händer på jorden i vår tid. Så många. Ett av dem finns i kanaliseringen här ovanför som kom från moder jord förra våren. Nu när det nästan har gått ett och ett halvt år, då kan jag förstå vad hon menade. Under denna tid har vi verkligen fått möta våra djupaste rädslor, var och en av oss. Ja, även de bland oss som inte vill kännas vid sina rädslor. Och inte är det konstigt att det slår gnistor av friktion när vi möter varandra med våra olika rädslor skälvande inom oss. Konstigt vore det väl annars.

Och ja, vi behöver möta våra rädslor. Jag behövde definitivt det. När jag fick möta mina djupa rädslor förra våren, då föddes en kärlek till livet som var starkare än någonsin förr. En kärlekseld vaknade i mitt hjärta, en eld som bara brinner starkare och starkare.

Och det är från denna kärlekseld vi kan skapa en mer kärleksfull värld. Från hjärta till hjärta till hjärta.

(Från 2021-09-02)