min nya bok

Det är en speciell känsla att packa upp första lådorna med en ny bok. Provtrycket känns lite som ett ultraljud, då man förhoppningsvis kan se att allt verkar vara ok, men när den färdiga boken kommer… Det är lite som slutet på en lång graviditet och förlossning, då man äntligen får möta det som grott under så lång tid.

Jag började kanalisera denna bok för nio månader sedan. Då hade jag ingen aning om vilken resa det skulle bli. En berg- och dalbana, då jag på djupet fick uppleva allt boken handlar om, precis som med min förra bok. Så mycket kärlek, skratt, tårar, sorg, ilska, förlåtelse, smärta, framtidshopp.

För många år sedan kom Maria Magdalena och hennes älskade till mig i en djup meditation. De sa att jag är här på jorden för att vandra samma väg som de gjorde, kärlekens väg. Kärleken de utstrålade var så stark att den golvade mig, men samtidigt var jag skeptisk. Jag var ju inte religiös. Jag hade försökt läsa bibeln flera gånger, men alltid slutat efter några sidor eftersom den inte kändes sann för mig. Och så kom de till mig, och var verkligare än verkliga.

Ja, det var en lång resa att börja lyssna till dem. Våga tro på dem. Våga lita på dem. Men steg för steg för steg så gick det. De blev mina lärare på kärlekens väg. Och jag insåg ju med tiden att jag inte alls behövde bli religiös, för ärligt talat har bibeln inte så mycket med dem att göra. Det är patriarkatets version av deras historia, den historia patriarkala krafter skapade för att förverkliga sina egna agendor.

Jag minns att de sa att jag en dag kommer att känna till deras sanna historia. Och steg för steg för steg lades pusselbit till pusselbit till pusselbit. Jag såg mer och mer helheten. Hur de var på jorden för att visa oss ett annat sätt att leva, i kärlek och gemenskap, långt bortom patriarkatets snäva ramar. På alla plan.

I somras sa Maria Magdalena att det var tid för mig att kanalisera denna bok. Denna bok som berättar om den väg de vandrade då, och om hur vi kan vandra denna väg i vår tid. Kärlekens väg, som mer och mer kallar på oss. Och nu är denna bok på väg ut i världen. Det känns fint. Och lite skakigt, som det väl ofta gör.

Nu är böckerna på väg hem till alla er som har förhandsbeställt boken. Jag hoppas att den berör era hjärtan lika mycket som den har berört mitt. Tillsammans förändrar vi världen. Från hjärta till hjärta till hjärta.

Varmt välkommen att beställa boken.

(Från 2021-05-05)