förändring

Älskade barn. Förstå att så mycket händer på er jord i dessa dagar. Så mycket ni inte förstår. Så mycket ni inte kan se.

Ni ser bara ytan. Ni ser inte vad som sker under ytan. Det är där den stora förändringen sker. Det är där allting förändras i grunden.

När du ser hemskheter på jorden – förstå att det alltid finns en djupare mening. Alltid. Ja, den kan vara närmast omöjlig att se, men den finns alltid där. Alltid.

Häng inte upp dig på hemskheterna. Låt dem inte förgifta ditt sinne. Se dem istället som en väckarklocka. En väckarklocka som ringer för förändring. Att det är tid att vakna upp ur den dvala som så många av er vilat i under lång tid. En dvala som gjort er närmast blinda och döva för det som händer på er jord.

Låt väckarklockan väcka dig. Väcka dig ur din dvala. Väcka dig ur din slummer.

Se dig omkring. Lyssna med alla dina sinnen. Fråga hur just du kan hjälpa. Hur just du kan vara till glädje för din omvärld.

Du behövs här på jorden. Varenda en av er behövs. Att skapa paradiset på jorden är ett stort arbete. Och det börjar med var­enda en av er.

Varenda en.

***

Ovanstående text kommer från Ett brev från gudinnan, en bok jag kanaliserat från gudinnan vi alla har inom oss.

Ja, väckarklockan ringer högt över jorden i våra dagar. På så många plan. Vi behöver alla fråga oss vad vi kan göra för att hjälpa till att skapa en skönare värld. Och våga följa det som kommer till oss.

Mitt hjärtas svar har alltid samma tema, och det handlar om att sprida kärlek.

Vad säger ditt hjärta?

(Från 2020-03-15)