spring
Ju mer jag förenades med källan i mitt inre, ju mer förenades jag även med min omvärld. I naturen märktes skillnaden tydligt – ju mer jag förenades med källan, ju mer liv upplevde jag i naturen. Jag började förstå att allting är besjälat, att allt har ett medvetande, att allt har samma källa inom sig.

När jag mediterade i naturen började jag höra hur djuren och växterna kommunicerade med varandra. Jag förstod att de alltid har gjort det, men innan jag förenades med källan kunde jag inte höra det. Många människor tror att det bara är vi människor som pratar med varandra, men allting kommunicerar med varandra på en djupare nivå. Efterhand började träden, växterna och djuren prata med mig. De pratade från källan i sig till källan i mig. Källan förenade oss, för i källan är vi ett och samma.

Snart började även Moder Jord prata med mig. Jag ser henne som jordens själ – ett feminint medvetande fyllt av kärlek och visdom. Med tiden fick jag lära mig att hon pratar med många människor över hela jorden. Moder Jord ber oss om hjälp att hela hennes kropp – vår jord. Hon är en av mina vägledare och ibland är hon även med när jag förmedlar andlig vägledning till andra. Moder Jord hjälper alla som vill hjälpa jorden att bli hel igen.

På lunchen igår satt jag i vårgrönskan i parken och jag kände Moder Jords närvaro. Hon pratade en stund med mig, och bad mig sedan lämna ett meddelande till er. Läs meddelandet ord för ord, och ta in varje ord i ditt hjärta. Det är i hjärtat du känner samhörigheten med Moder Jord.

Ta några djupa andetag… In genom näsan, och ut genom munnen…

Jag är Moder Jord. Det liv som är Moder Jord. Jag finns överallt omkring dig. Jag är kroppen du vandrar på. Jag har funnits här i många, många år – långt, långt innan människan kom hit. Jag kommer att finnas här långt efter att människorna är borta. Men ni är en viktig del av mig. Ni tillför så mycket på jorden. Många av er har svårt att se just den delen, eftersom ni ser hur mycket människor förstör. Och ja, det är sant, människor har förstört mycket här på jorden, men ni har också skapat otroligt mycket vackert, så glöm aldrig detta. Men jag ber er, från djupet, att skapa mer av det vackra och minimera förstörelsen. Om människor och jorden ska leva i harmoni tillsammans är det dags nu. Det går inte längre att vänta.

Så jag ber er alla att fördjupa er kontakt med mig. Gå ut i naturen, lägg dina händer på jorden, och bara sitt där i tystnad och njut. Låt tankarna vandra förbi, och fokusera på mig. Fokusera på kärleken till mig. När du sitter där och fokuserar på kärleken till mig, så helar du mig. Jag helas av din kärlek. Kärlek är helande. Tillbringa en stund varje dag på detta sätt. Om du inte kan komma ut i naturen finns det kanske en gräsplätt runt hörnet eller ett träd att hålla händerna på. Jag finns överallt omkring er, för jag är jorden, och jag ber om din hjälp.

Allt du ger får du mångfaldigt tillbaka. Ju mer kärlek du ger till mig, ju mer kärlek får du tillbaka på olika sätt i ditt liv. Så jag ber dig: Gå ut i sommaren och njut av mig, och skicka kärlek till mig. Det kommer att göra hela skillnaden. Gå längs stigar, och över mark. Känn min kärlek var än du går. Känn min kärlek stråla mot dig, genom dig, och vidare ut till alla du möter. Det är detta växelspel som är så viktigt. Ni skickar kärlek till mig, och jag skickar kärlek till er. Så går det runt, runt, runt, runt.

Obalanser som skapats på jorden finns här just på grund av denna avsaknad av balans. Så många av er har tagit, och tagit, och tagit av mig, men inte skickat någon kärlek tillbaka. Det är därför naturen är i obalans på så många sätt över hela jorden idag. Men det är dags för förändring nu. Jag klarar mig utan människor, men ni klarar er inte utan mig. Så för er egen skull, och för min skull – sätt igång. Du har inget att vänta på. Börja nu. Gå ut och krama ett träd, och skicka din kärlek till trädet och till mig. Så är snurran igång igen – den oändliga kärleken som går runt, runt, runt. För allt är kärlek, och kärleken till livet är den starkaste av alla.

Vandra i frid, mina älskade barn här på jorden.