livets spiral

Djupare och djupare in i livets spiral. Djupare och djupare in i kärlekens spiral. En resa som bara går djupare, och djupare, och djupare, och djupare… Detta år har jag färdats i hisnande hastighet varv efter varv efter varv. Så mycket har ramlat av längs vägen. Begränsande rädslor. Gamla sanningar. Andras förväntningar. Och så mycket mer.

Ju djupare in i spiralen vi reser, ju mer blir vi den vi är. Den vi kommit till jorden för att vara. Med våra gåvor. Med det vi kommit till jorden för att bidra med. På vårt sätt.

Ja, detta år har verkligen fått många av oss att i hisnande fart färdas varv efter varv efter varv i spiralen. Och det behövdes. För så många av oss hade fastnat i en kurva. Spjärnade emot. Kom inte vidare. Vi behövde en knuff som satte fart på oss.

För tiden att spela liten är förbi. Tiden att förminska oss själva är förbi. Vi behöver alla resa oss. I vårt ljus. I vår kärlek. Med våra gåvor. Vara de vi är i hjärtat. Göra det vi kommit till jorden för att göra. Bortom allt vi fått höra längs vägen. Bortom allt vi fått lära oss längs vägen.

Ja, det är inte alltid lätt. Många av oss har fått gå långt utanför vår bekvämlighetszon, men det är så värt det. För vi behövs. Varenda en av oss.

Jag är så tacksam för allt som ramlat av längs vägen, och jag känner hur mycket gott som kommer ur denna resa. Hur jag numera värdesätter livet så mycket mer. Hur jag än mer har förenats med gudinnan i mitt hjärta. Hur mina rötter nu är ännu djupare förankrade i moder jord. Hur kraften i min livmoder brinner. Hur healingen och vägledningen jag kanaliserar går så mycket djupare nu. Hur nya böcker håller på att födas fram genom mig. Ja, detta år har gett mig så mycket. På så många plan.

Och jag har mer och mer börjat omfamna att jag är andlig lärare. Ett ord jag haft så starkt motstånd till genom åren, även om jag vet att det är min roll här på jorden. Ja, jag är andlig lärare. Men på mitt sätt. Jag är inte här för att lära människor vad de ska tycka och tänka, vad de ska tro på och inte tro på. Jag är en andlig lärare som hjälper människor att hitta hem till sitt hjärta och till sitt hjärtas sanning. Hem till sin kraft. Hem till sina gåvor. Hem till den väg de är här för att vandra. Var och en på sitt sätt.

Så ja, jag fortsätter att svischa runt i spiralen. Varv efter varv efter varv. Jag vet inte vad som finns runt kröken, men jag vet att den leder mig dit jag ska. Precis som livets spiral leder dig dit du ska. Här och i evigheten.

(Från 2020-10-15)