gyllene

När vi lyssnar till vårt hjärtas röst får vi vägledning både i det stora och i det lilla. Ibland förstå vi meningen med vägledningen direkt. Ibland tar den en stund innan poletten faller ner.

För en tid sedan fick jag till mig att jag skulle hänga upp en sjal på en ledig krok i rummet där jag har mina sessioner i Alnarpsparken. Jag hängde upp sjalen där, men det kändes inte alls som min stil. Jag funderade på att ta bort sjalen, men mitt hjärtas röst sa till mig att låta den hänga kvar.

En annan dag kom jag dit senare på dagen, och då lyste solen på den plats på väggen där sjalen hänger. Då förstod jag varför sjalen ska hänga där. För när solen lyser på sjalens paljetter, då skapas dansande gyllene ljus på väggarna. Så härligt. Och så symboliskt. Den healing jag förmedlar ser jag ofta för min inre blick just som gyllene ljus. Så fint att det gyllene ljuset nu syns på väggarna, vare sig jag är där eller inte. Och så symboliskt att mitt hjärtas röst vägledde mig till detta, eftersom healingen bland annat hjälper oss just att höra vårt hjärtas röst.

Ja, ibland förstår vi meningen med vårt hjärtas vägledning. Ibland gör vi det inte. Det spelar ingen roll. För om vi följer vårt hjärtas vägledning, då kommer vi rätt. På vår väg. Där vi är menade att vara. Steg för steg för steg.

(Från 2020-09-21)