Min första bok är äntligen här, Ett brev från gudinnan. Det är en bok skriven från den gudomliga gnista vi alla har inom oss, från den plats inom oss där vi alla är ett. Det är en livets bok, en kärlekens bok. Orden för dig djupare och djupare in i hjärtat, in i kärleken, in i heligheten, in i den du är, in i den vi alla är. När vi lever därifrån kan vi tillsammans skapa en skönare värld för oss alla.

I boken kan du bland annat läsa om det feminina uppvaknandet, vår inre gudinna, moder jord, vårt hjärtas röst, känslornas budskap och om att vandra kärlekens väg.

Ett brev från gudinnan är en bok att ha i handen under livets gång, en bok som påminner dig om livets djupare mening.

Texten nedan är hämtad från boken. Tårarna rann nerför mina kinder när jag tog emot texten. Det låter så enkelt, så självklart, men ändå… Ändå är vår värld så annorlunda.

Älskade barn. Djupt inom sig vet kvinnan hur hon föder barn. Hon vet minsta viskning. Minsta skälvning. Minsta pust. Precis som alla andra mammor som föder sina barn, oberoende av art.

I ert samhälle har ni glömt bort denna kunskap. Ni har förvandlat förlossningarna till medicinska experiment där kvinnans med­födda kunskap kommer långt ner i rangordningen.

Det är tid att hitta tillbaka. Tillbaka till kvinnans kontakt med jorden. Tillbaka till kvinnans kontakt med sin kropp. Tillbaka till kvinnans kontakt med livet.

Många kvinnor har lärt sig att förakta sina kroppar. Att klaga på sina kroppar. Att inte lita på sina kroppar. Hur tror du det är för en sådan kvinna att föda? Inte lätt. Inte naturligt. Inte okonstlat.

Förberedelserna inför förlossningen börjar redan när kvinnan är ett barn. När hon får höra hur stark hon är. Hur kraftfull hennes kropp är. Hur oerhört modig hon är.

När hon i puberteten får höra hur vacker hon är, precis som hon är, med alla sina påhittade fel och brister.

När hennes första månblod hyllas och äras av hennes nära och kära.

När hennes älskare är varsamma och hållande, och älskar hela henne.

När hon medvetet skapar sitt barn med den hon älskar.

Då har kvinnan full tillit till sin kropp. Då kan hon slappna av och låta kroppen ta hand om födandet. Då öppnar hon sig som en ros som släpper fram det nya livet till jorden.

Det är en lång väg för de flesta att vandra. Men varje steg är en bit på vägen.

Börja gå. Nu.

Vill du hjälpa till att skapa en skönare värld för oss alla? Varmt välkommen att beställa boken.