ljusbärare

Kanalisering från gudinnan

Älskade barn. Tiden är inne. Tiden är här. Det är tid för den nya tidens ledare att komma fram. Ni som under många år har rensat bort mörker i ert inre och i er omvärld. Som rest genom mörkrets oändliga tunnlar för att om och om igen hitta hem till ljuset. Ljuset inom er, och ljuset utom er. Hoppets ljus.

Det är tid för dig att än mer stiga in i detta ljus. Detta ljus som är den du är. Så att du blir en ljusbärare här på jorden, fullt ut.

Känn ljuset inom dig, och låt ljuset bränna bort allt mörker du har kvar inom dig. I ditt hjärta. I din livmoder. Var än det finns. Lägg dig ner och bara låt ljuset bränna upp mörkret. Be mig hjälpa dig. Jag som är ljuset. Det eviga ljuset. Livets ljus.

Känn mig inom dig. Jag, som är du.

Jag talar genom fler och fler över er jord. Jag finns i alla era hjärtan. Och det är jag som kommer att leda jorden till fred, och var och en av er till frid.

Känn mig där inom dig. Djupt i ditt hjärta. Känn hur jag vaknar mer och mer.

Jag finns i var och en av er. I allt. I jorden. I himmelen. I skogen och träden och sjöarna. I rävarna och hjortarna och bävrarna. I allt och alla.

När du lyssnar till mig i ditt hjärta, då skapar du gott för allt och alla. Då vet du vad var och en behöver för att blomstra, och i sin tur sprida blommor ut över jorden.

I ditt hjärta vet du att ni alla är ett. Att ni alla hänger ihop. Att du aldrig, aldrig kan vara lycklig, om du trampar på någon annan samtidigt. Aldrig.

Och det vet ni, den nya tidens ledare. I det stora och i det lilla. Ni behövs överallt, över hela er jord. Att stå i ert ljus, och ge kärlek, och sprida det utåt i världen. Och att stå stadigt. Inte tveka. Inte tvivla. Utan veta att du är det rena ljuset. Att du är jag, precis som ni alla är.

Då försvinner behovet av att trycka ner andra, för då vet du att du bara trycker ner dig själv. Och då vet du att när du upphöjer andra, så upphöjer du även dig själv.

Med denna insikt kommer livet på jorden att vända. När den landar djupt, djupt, i hjärtat på mänskligheten. Då kommer allt att förändras. Allt.

Så låt ljuset inom dig bränna bort mörkret så att du ännu mer kan skina som den ljusbärare du kommit till jorden för att vara. Den ljusbärare ni alla är.

(Från 2019-10-21)